24. mart 2016.24. mar 2016.
FUTSAL

Korak do sna

Mi do zaključenja ovog broja nismo mogli da znamo, ali Vi ste već upoznati sa ishodom sinoćnjeg duela Požarevca i Belatoresa. Igrači futsala iz Šapca, posle titule u Regionalnoj ligi „Drina“, od velikog uspeha deli ih samo jedna prepreka, najbolji tim grupe „Morava“, KMF „Požarevac“. Požarevljani su u mini baražu savladali „Olimp“ (V. Banja).
Žreb je hteo da prvi meč baraža za popunu Druge lige bude odigran u Požarevcu. Dok se sportisti spore oko toga da li je igranje revanša na domaćem terenu prednost ili otežavajuća okolnost, Šapčani su svakako imalo nešto dužu pauzu i u dvomeč su ušli odmorniji. Sezona u Regionalnoj ligi završava se u ponedeljak, 4. aprila, u Šapcu. Jedni će se radovati, dok će drugi, uprkos dobrim igrama i pobedama, morati sve to bar da ponove i naredne sezone u regionalnom rangu. Odlučujuća utakmica počinje u 20 časova.
- Trenirali smo, igrali, izgarali za igranje u višem rangu. Uvereni smo da nam je mesto tamo, siguran sam da imamo tim za Drugu ligu, ali ne sumnjam da i Požarevljani isto razmišljaju. Odgovor mora dati ““ istakao je, pre starta dvomeča, trener Belatoresa, Marko Savić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa