24. mart 2016.24. mar 2016.
RADOVI NA PUTEVIMA:

USKORO BEZ UDARNIH RUPA

Krpljenje udarnih rupa na teritoriji grada Šapca je u toku. Radovi u gradu su počeli neposredno pred poplave, ali su zbog vremenskih uslova prekinuti. Sada su nastavljeni, a juče je počelo i popunjavanje rupa na lokalnim putevima u selima.
-Na teritoriji grada radi se klasičnom tehnologijom , opsecanje rupa i ručno asfaltiranje, dok se u selima radi na nov način, mašinski, tzv. pačer, i to ide dosta brže. Preko vrućeg asfalta, da se ne bi lepio, se posipa rizla i to će se utabati. Kraj radova se očekuje u prvoj polovini maja, ako vremenski uslovi budu povoljni, objašnjava direktor Direkcije za puteve Miodrag Filipović.
Plan direkcije za ovu godinu je i popravka neasfaltiranih lokalnih puteva, ali i sređivanje pojedinih gradskih ulica, kao i radovi na nekategorisanim putevima na seoskom području. Novo ruho dobiće Trg đačkog bataljona, Karađorđeva ulica i Sremska. Filipović navodi da su ugovoreni radovi na 10 kilometara nekategorisanih puteva u mesnim zajednicama Pocerski Metković, Metlić, Sinošević, Grušić, Desić i Bojić.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa