24. mart 2016.24. mar 2016.
SEDMA LISTA NA LOKALNIM IZBORIMA

“ZA BOLjI ŠABAC“ KAO LOTO PREMIJA

Koalicija Socijaldemokratske stranke, Liberalno demokratske partije i Narodnog pokreta Srbije “Za bolji Šabac“ predala je svoju listu za lokalni parlament u petak. Na izborima će biti pod rednim brojem sedam.
Predsednik gradskog odbora SDS Veselin Vuković kaže da su mnogi bili skeptični da će uspeti da sakupe dovoljan broj potpisa, i da su već u startu iznenađenje, pa se nada da će napraviti još jedno iznenađenje 24. aprila. Kampanja će se zasnivati na razgovoru sa građanima o njihovim problemima.
-Nemamo novac za neku veću kampanju u medijima pa ćemo pokušati da na ovaj način dopremo do naših sugrađana. Kada budemo deo vlasti bićemo oni koji će njihove probleme rešavati, a ako budemo na drugoj strani bićemo konstruktivna opozicija koja će njihove probleme delegirati u Skupštini, rekao je Vuković.
Milutin Stanković, menadžer Gradskog odbora LDP uveren je da će dobiti podršku na predstojećim izborima. Veruje da ako ne dobiju tu podršku misli da problemi građana neće biti rešeni, jer su svi ostali imali podršku za to. Navodi da sve teme koje su bile aktuelne u kampanjama 2012. i 2014. godine i dalje su aktuelne.
Milica Vasić, predsednik GO NDS pozvala je građane da izađu na izbore i zaokruže broj sedam da bi Šabac dobio sedmicu na lotou.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa