24. mart 2016.24. mar 2016.
SAOPŠTENjE ZA MEDIJE RUSKE STRANKE

TURISTIČKA KAMPANjA

Ruska stranka zajedno sa delom Šabačkih Dveri i izvornim DSS ukazuje da je režim Vučića, Vulina, Babića, Rističevića, koji je građane doveo do prosjačkog štapa uspeo da konačno organizuje jednu dobru stvar.
To je turistička predizborna kampanja Aleksandra Vučića. Smatramo da bez organizovanog autobuskog prevoza i sendviča većina stanovnika nije u stanju da ode ni do najbližeg sela, a kamo li do gradova udaljenih i preko 100 kilometara. Režim Aleksandra Vučića doveo je narod na ivicu propasti, pa i taj jedan sendvič za onu šačicu ljudi u 84 autobusa, koji su posetili Šabac, u petak 25. marta 2016. godine znači mnogo.
Pitamo se da li će sendviče dobiti i vojnici NATO pakta koji prolaze kroz Srbiju, Angela Merkel, Toni Bler, i slični humanisti koji se druže sa gospodinom Vučićem.
Ruska stranka sa svojim partnerima i prijateljima pokušaće da obori režim koji se nije setio da osudi sramnu presudu Radovana Karadžića, koji se nije setio da pokrene sudske postupke koji su ubili malu Milicu, studente u Grdeličkoj klisuri i sve druge koji su proglasili kolateralnom štetom. Smatramo da će nakon ovih izbora režim Aleksandra Vučića biti kolateralna šteta.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa