31. mart 2016.31. mar 2016.
„Šabac je naš

Poseta Volujcu

Na početku predizbornog skupa, koji je održan u Volujcu, pred velikim brojem okupljenih građana iz čitave Pocerine, gradonačelnik Nebojša Zelenović je izmeđuostalog rekao:
“Grad Šabac je finansirao kopanje 300 bunara zbog čega ste mogli da zasadite jagode na hiljadu hektara. Poboljšali smo kvalitet zemlje i obezbedili novčana sredstva za protivgradne rakete - svi naši budući zajednički poduhvati imaju za cilj da svako ko danas zarađuje bude u prilici da zarađuje više, a oni koji danas nemaju posao, dobiju šansu da počnu da zarađuju“, istakao je gradonačelnik.
Nebojša Zelenović predstavio je kandidate za odbornike i odbornice iz ovog dela Šapca, koji su na listi Šabac je naš ““ Nebojša Zelenović: Čekić Zorana, Gajić Milana, Pejović Vladu, Panić Prodana, Marković Dragana, Mandić Živojina, Marković Milana, Maksimović Danijelu i Aleksić Živodara. U Pocerini se radilo na prokopavanju kanala, zbrinjavanju socijalno ugroženih meštana, poboljšanju zdravstvene usluge, na uređenju puteva, klizišta i još mnogo manjih i većih aktivnosti koje uvek imaju za cilj da reše potrebe stanovnika Volujca i okolnih sela.
“Vi znate koliko je važna sloga ““ zato složno stanite uz svoje najbolje predstavnike koji će vas na najbolji način zastupati, jer verujete mi, niko sa strane neće našoj deci obezbediti sigurnu školu, svima nama kvalitetno lečenje, naš Distributivni centar za voće i povrće, do mi sami“, posebno je naglasio gradonačelnik dodavši da Šapčani zaslužuju najbolje i zato će, posebno kada je obrazovanje u pitanju, deca od malih nogu imati šanse da idu u korak sa svojim vršnjacima iz zemalja razvijenog zapada. “Naša deca će u školu ići u jednoj smeni, imaće obezbeđene zdrave obroke, učiće i raditi domaće zadatke u školi sa svojim učiteljima i nastavnicima. Obezbedićemo im i dodatne edukativne sadržaje - strane jezike, programiranje ““ korisna znanja neophodna za 21. vek. Kod kuće će uživati u igri i porodici. Naša deca će imati šansu da budu ono što zaslužuju ““ dobri ljudi i kvalitetni profesionalci kao što će naši poljoprivrednici zarađivati dva i po puta više novca nego što zarađuju danas zahvaljujući Strategiji razvoja poljoprivrede i ruralnog područja grada za period od 2016. do 2024. godine koju smo izradili. Šabac je grad u kome svako ima podršku koja mu je potrebna. Preuzećemo obavezu i platiti svim lekarima za svaki dodatni pregled, kao i njihovo dalje usavršavanje kako bi Šapčane lečili najbolji lekari.“

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa