31. mart 2016.31. mar 2016.
Istaknuti vojno - politiČki komentator ispred SNS gostovao u Krupnju

LAZANSKI U KRUPNjU

Perspektiva Krupnja u budućnosti. Znanje i iskustvo ugraditi u razvoj opštine. Bolji život za sve građane Rađevine
U organizaciji Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Krupnju, u velikoj sali Biblioteke „Politika“, po prvi put je gostovao proslavljeni srpski pisac, novinar i vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski koji je kao nestranačka ličnost predstavio svoj politički angažman u SNS sa ciljem i namerom da uradi neke dobre i lepe stvari za Srbiju.
Svoje dugogodišnje iskustvo i znanje Lazanski želi da ugradi u bolji život Srbije, pričao je o svom životu, iskustvima, političkoj situaciji u zemlji i svetu, režimu Slobodana Miloševića i prvim demokratskim izborima u Srbiji. Krupanj je prema rečima Lazanskog veoma lepo mesto koje ima dobre uslove za razvoj sportskog i seoskog turizma. U razgovoru sa publikom prihvatio je predlog da postane ambasador Krupnja kada SNS u ovom mestu dođe na vlast.
Lazanski je u Karlovcu završio osnovnu školu, u Trebinju srednju a u Zagrebu je završio pravni fakultet. Kao novinar je pisao za tamošnje listove Polet, Vjesnik, Danas i Start. Godine 1991. je prešao u Beograd i počeo da piše za dnevni list Politika. Osim toga, pisao je i za listove Politika ekspres, NIN, Večernje novosti, zagrebački „Start“, Katimerini, Diamond njeekly i Securitarian. Napisao je sedam knjiga i autor je desetak televizijskih serijala. Izveštavao je iz ratova u Avganistanu, Bejrutu, Čečeniji, Zairu, Libanu, iz iračko-iranskog sukoba, tokom operacije Pustinjska oluja, za vreme rata u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Kosovu i Metohiji, Libiji...
D. Žugić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa