31. mart 2016.31. mar 2016.
ZAHVALNICE UČESNICIMA ZIMSKIH KAMPOVA U ŠAPCU

Želimo ozbiljnu Školu

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović uručio je prošle subote deo zahvalnica osnovcima koji su pohađali Zimske kampove, za vreme raspusta u februaru. Za učenike četiri osnovne škole iz Šapca: „Nata Jeličić“, „Laza K. Lazarević“, „Vuk Karadžić“ i „Janko Veselinović“, pripremljeno je više od 500 zahvalnica, koje je specijalno za šabačke osnovce dizajnirao poznati ilustrator Dobrosav Bob Živković.
Prilikom obraćanja direktorima, nastavnicima i đacima, gradonačelnik Zelenović se zahvalio što su pokazali volju i marljivost da tokom raspusta dodatno rade i uče. On je rekao da pored Matematičkog kampa, koji je postao prepoznatljiv na mapi znanja u Srbiji, možemo da se ponosimo i sa novim kampovima koji su realizovani u februaru.
-Mi želimo ozbiljnu školu, školu za 21. vek, u kojoj deca i nastavnici koji rade budu dodatno nagrađeni za svoj trud. Naš cilj je da se kod dece promovišu prave vrednosti, a da naš grad postane prepoznatljiv kao sredina u kojoj se neguje znanje, jer je znanje moć. Grad je tu da podrži svaki kamp, ali i redovne aktivnosti naših škola. Imamo plan da u naredne četiri godine Šabac postane centar znanja i nauke. Težićemo da naše škole budu primer škola za 21. vek. U njima će deca ići u jednu smenu, imati topao obrok i svoj domaći raditi u školu. Naši đaci će učiti programiranje, učiti više stranih jezika, ali će se pažnja posvetiti i fizičkoj aktivnosti dece. Samo obrazovanje im može otvoriti put ka zapošljavanju, podsetio je gradonačelnik Zelenović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa