31. mart 2016.31. mar 2016.
DAN STUDENATA U VISOKOJ POLjOPRIVREDNOJ

SVEČANOST ZA DIPLOMCE

Dan studenata 4. april obeležen je u Visokoj poljoprivrednoj školi strukovnih studija. Svečanije nego ranijih godina dodeljene su 92 diplome, uz prigodan kulturno ““ umetnički program.
Sanja Živanović iz Klenka završila je agromenadžment sa prosekom 9,5. Kaže da je izuzetno zadovoljna što se školovala u ovoj školi.
-Čula sam lepe stvari o Vosokoj poljoprivrednoj pre nego što sam je upisala 2013. godine. Ovde sam dobila sve uslove za rad, profesori su prijatni i uvek su nam izlazili u susret. Stekla sam sve preduslove da nastavim školovanje, što ću i učiniti na Visokoj poslovnoj školi u Beogradu, tako da se u životu ipak neću baviti poljoprivrednom strukom, navela je Sanja.
Najviše diplomaca upravo je sa smera agromenadžmenta i zaštite bilja, a ove godine promovisani su i prvi diplomci sa zaštite životne sredine.
-Ovo je značajan dan za sve studente. Promovišemo 92 strukovna inženjera i specijaliste koji su diplomirali od oktobra do sada. Ovo je škola zanatskog tipa koja ne školuje studente reda radi, nego oni posle mogu samostalno da obavljaju delatnosti i od toga žive i prežive, istakao je direktor Visoke poljoprivredne škole dr Radenko Stepić.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa