Инфо

Берза

  • aero 1.120 ▼ -0,18%
  • enhl 630 ⚫ 0,00%
  • kmbn 2.205 ▲ 0,82%
  • niis 684 ⚫ 0,00%
  • tgas 11.000 ⚫ 0,00%
(31. март 2016.)
ДОДЕЛОМ ДИПЛОМА У ВИСОКОЈ ТЕХНОЛОШКОЈ ШКОЛИ ОБЕЛЕЖЕН ДАН СТУДЕНАТА

ОБРАЗОВАЊЕ КЉУЧ УСПЕХА

Знање стицано протеклих година дванаест специјалиста и седамдесет девет струковних инжењера протеклог понедељка крунисало стручном потврдом
Како то традиција налаже протеклог понедељка на Дан студената у Виској технолошкој школи у Шапцу извршена је промоција дванаест специјалиста и седамдесет девет струковних инжењера електротехнике и рачунарства, заштите животне средине, производних технологија и економиста.
- Ово је прилика да им пожелимо успешну и професионалну каријеру. Такође прилика и да од студената чујемо сугестије, предлоге за побољшања и иновирања у даљем раду школе. Школа се током свих ових година значајно мењала. Градили смо учионице, амфитеатре, опремали кабинете, иновирали наставне планове, акредитовали нове студијске програме све са циљем да обезбедимо квалитетно и савремено образовање. Посебна је лепота у раду са младима. Ми учествујемо у њиховом најкреативнијем периоду живота, у образовању. Образовали су се по програмима које смо акредитовали, који су признати у целом свету. Многи наши студенти успешно каријеру настављају након студија или већ неког овде одрађеног радног ангажовања у свету. Имамо студенте који су сад успешни у Америци и Европи - рекао је проф. струковних студија Благодар Ловчевић, председник Савета и руководилац студијског програма информационе технологије.
О. Г.

Најновији број

17. јануар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa