31. mart 2016.31. mar 2016.
DODELOM DIPLOMA U VISOKOJ TEHNOLOŠKOJ ŠKOLI OBELEŽEN DAN STUDENATA

OBRAZOVANjE KLjUČ USPEHA

Znanje sticano proteklih godina dvanaest specijalista i sedamdeset devet strukovnih inženjera proteklog ponedeljka krunisalo stručnom potvrdom
Kako to tradicija nalaže proteklog ponedeljka na Dan studenata u Viskoj tehnološkoj školi u Šapcu izvršena je promocija dvanaest specijalista i sedamdeset devet strukovnih inženjera elektrotehnike i računarstva, zaštite životne sredine, proizvodnih tehnologija i ekonomista.
- Ovo je prilika da im poželimo uspešnu i profesionalnu karijeru. Takođe prilika i da od studenata čujemo sugestije, predloge za poboljšanja i inoviranja u daljem radu škole. Škola se tokom svih ovih godina značajno menjala. Gradili smo učionice, amfiteatre, opremali kabinete, inovirali nastavne planove, akreditovali nove studijske programe sve sa ciljem da obezbedimo kvalitetno i savremeno obrazovanje. Posebna je lepota u radu sa mladima. Mi učestvujemo u njihovom najkreativnijem periodu života, u obrazovanju. Obrazovali su se po programima koje smo akreditovali, koji su priznati u celom svetu. Mnogi naši studenti uspešno karijeru nastavljaju nakon studija ili već nekog ovde odrađenog radnog angažovanja u svetu. Imamo studente koji su sad uspešni u Americi i Evropi - rekao je prof. strukovnih studija Blagodar Lovčević, predsednik Saveta i rukovodilac studijskog programa informacione tehnologije.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa