31. mart 2016.31. mar 2016.
TRIBINA KOALICIJE „DVERI-DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE“

INTERES SRBIJE IZNAD INTERESA STRANACA

Sistematsko uništavanje Srbije nastavljeno je i tokom protekle četiri godine, čemu se mora stati na put, naveli su predstavnici koalicije „Dveri-DSS“
Najpre ispred štanda u pešačkoj zoni u centru grada, a potom i na tribini u Kulturnom centru, predstavnici koalicije „Dveri-Demokratska stranka Srbije“ razgovarali su sa građanima Šapca. O aktuelnim političkim temama prošlog četvrtka govorili su potpredsednik Demokratske stranke Srbije Dragan Maršićanin i lider pokreta Dveri Boško Obradović.
- U trenutnom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije nema opozicije, kao što ni u nacionalnim medijima nema kritičkog mišljenja. Aleksandar Vučić, čovek koji je prodao veru za večeru, jedini tv duel koji je imao u poslednjih nekoliko godina vodio je sa Jelenom Karleušom. Nažalost, Vučić je postao Jelena Karleuša srpske politike. Godinama unazad se uništava sve što bi moglo da bude srpski interes, a favorizuju se interesi stranaca. Tako je u svim oblastima života, jer smo postali kolonija. Banke, trgovine, farmaceutska industrija i mediji su u rukama stranaca. Ova vlast radi više u interesu stranaca, nego u interesu Srbije, te smo došli u situaciju da se u svojoj državi ni za šta ne pitamo. Mi se zalažemo za ekonomski patriotizam i podršku domaćim privrednicima, naglasio je Obradović.
Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Dragan Maršićanin naglasio je da je država tokom protekle četiri godine ekonomski uništena, da su problemi prisutni u svim oblastima, a posebno u poljoprivredi.
- Paradoksalno je da u državi koja se razvijala zahvaljujući poljoprivredi danas stranci imaju glavnu reč. Najavljuje se dolazak nemačkog odgajivača svinja koji će srpske poljoprivrednike učiti tome kako da gaje svinje. Pa barem ljudi iz Mačve znaju taj posao da rade, ne treba niko da ih uči, već država mora da pomaže domaćeg proizvođača, kako bi bio konkurentan, poručio je Maršićanin.
Na tribini u Kulturnom centru govorili su i Olivera Perišić, Predrag Vukosavović i dr Aleksandar Pavlović.
M.S.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa