31. mart 2016.31. mar 2016.
SaopŠtenje za javnost Ruske stranke

Ni Žuto, ni plavo

Izborom sprečiti političku sramotu
Ruska stranka, na čijoj se listi nalazi deo članova Dveri i Izvorni DSS, poziva sve građane koji su za razvoj srpskog sela, očuvanja srpske porodice, da na lokalnim izborima glasaju za listu pod brojem četiri, jer je to jedina proruski orijentisana stranka desnice.
„Mi nećemo biti ni kao „žuti“ ili kao „plavi“ , koji premijeru obećavaju svaki milimetar i sekund naših života. Mi nudimo život dostojan čoveku. Smatramo da je sve što se u Šapcu dešava poslednjih nedelja velika sramota za politički životu gradu. Haos koji je izazvao republički vladajući režim i njegov prvi čovek, doveo je Šabac u centar medijske pažnje, ali na takav način da nas svi smatraju više ili manje nenormalnim ljudima. Do sada smo mislili da je nenormalno živeti u Srbiji pod režimom Aleksandra Vučića, a čelnici te stranke su nam ponudili rešenje da je nenormalno živeti bilo gde bez premijera. Borićemo se i protiv „ liberalnih burazera“ žutog režima.“, kaže se u saopštenju Ruske stranke.
Ruska stranka nakon poništavanja liste Dveri - DSS jedina je desno orijentisana stranka koja se bori za mesto u šabačkom parlamentu, kao već viđena opoziciona stranka, za razliku od drugih koji već ugovaraju mesta u nekim novim vladama i vlastima.
Na lokalnim izborima u Šapcu Ruska stranka zalagaće se za regionalizaciju protiv beogradizacije, povećanje agrarnog budžeta i subvencije poljoprivrednicima.
Naš stav na republičkom nivou već je poznat : ne NATO; ne Evropska Unija; ne proizvodnji genetskih modifikovanih organizama; ZA ekonomski i vojni savez sa Rusijom; ZA vraćanje plata i penzija na prethodni nivo; ZA uvođenje zdravstvene zaštite svim građanima; ZA donošenje zakona o poreklu imovine.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa