2. septembar 2010.2. sep 2010.
POLICIJSKA UPRAVA ŠABAC

JAVNOST TREBA DA ZNA

Prošlog petka održan sastanak predstavnika lokalnih medija sa pripadnicima Policijske uprave u Šapcu. Tema skupa bila je Strategija komunikacije ministarstva unutrašnjih poslova 2010-2012., čiji je cilj uspostavljanje kvalitetnijeg odnosa policijskih službenika sa građanima i predstavnicima medija
- Biro za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova zajedno sa upravama ovog ministarstva napravilo je strateški akcioni plan vezan za komunikacije. Jedan od osnovnih ciljeva stvaranja strategije je prihvatanje standarda Evropske unije u smislu osavremenjavanja policije i razvijanje podrške i poverenja građana Srbije u MUP ““ istakla je ovom prilikom PR Policijske uprave Šabac Danijela Isailović.
Osnov za dobru komunikaciju, kako navode u šabačkoj Policijskoj upravi, je obezbediti da sav potencijalni auditorijum zainteresovanih bude informisan kako o redovnim aktivnostima tako i budućim reformama MUP-a. To je moguće postići jednostavnim i efikasnim kanalima koji omogućuju distribuciju informacija i dobijanje povratnih informacija od zaposlenih, partnerskih organizacija, članova zainteresovane publike.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa