31. mart 2016.31. mar 2016.
USKORO NOVA KLANICA U ŠAPCU

SLAVIJA U ZONI

U okviru redovnih poseta uspešnim šabačkim firmama, gradonačelnik Nebojša Zelenović posetio je gradilište u Severozapadnoj industrijskoj zoni, gde fabrika za preradu mesa “Slavija“ gradi novi objekat površine 1.160 kvadratnih metara. Kako je rekao Rade Todorović, vlasnik „Slavije“, u planu je da se do kraja avgusta otvori nova klanica u kojoj će posao dobiti 20 radnika. Todorović je istakao dobru saradnju sa Gradskom upravom, a na prvom mestu efikasnu administraciju koja mu je omogućila da ubrzo posle kupovine parcele u januaru, počne izgradnju objekta.
- Cilj nam je da proizvodi koji izađu iz naše klanice budu visokog kvaliteta. Proizvodićemo nekoliko vrsta autentičnih prerađevina, sa cenama dostupnim prosečnom građaninu. Ovo je šabačka firma koja želi da sugrađanima ponudi najkvalitetnije proizvode. Smatram da je perspektiva našeg kraja u malim i srednjim preduzećima, jer su oni pokretači privrede, ukazao je Todorović.
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je napomenuo da je za razvoj privrede jednog grada važno da dolaze strani investitori, ali da on uvek podržava svaku aktivnost koja podstiče razvoj domaćih firmi i privrednika.
- To što je 20 domaćih firmi odlučilo da kupi zemljište i započne radove u Severozapadnoj radnoj zoni, pokazuje da naši privrednici imaju poverenja u svoj grad. Svi mi težimo da se u našem Šapcu živi bolje od svog rada. Niko sa strane nam neće doneti posao ni nova radna mesta, za njih se moramo izboriti mi sama, u našem Šapcu. Zahvalan sam domaćim privrednicima što omogućavaju da se novi ljudi zaposle, a da Šabac postane bolje mesto za život, naglasio je gradonačelnik Zelenović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa