7. april 2016.7. apr 2016.

Kroz par reČi

“¢ KAJAK ““ Na klupskoj regati BSK ““ a, kajakaši šabačke „Zorke“ osvojili su 18 medalja i ekipno treće mesto sa 64,5 bodova. Prvo je bilo „Zabrežje“, drugi „BSK“.
“¢ FUDBAL ““ Fudbalerke Mačve, na startu plej auta, Šapčanke su izgubile od Požarevca, na gostujućem terenu, 7:2. „Mačva“ je poslednja sa 3 boda, šest manje od prve ekipe izvan zone ispadanja. Da bi zadržali šanse da opstanu, fudbalerke iz Šapca moraju savladati „Napredak“ na svom terenu.
“¢ FUDBAL ““ Omladinci Mačve pretrpeli su drugi uzastopni poraz u Kvalitetnoj ligi Srbije. U 22. kolu, bolji je bio „Brodarac“ 3:1. Šapčane u sledećem kolu očekuje meč na domaćem terenu protiv Lokomotive. Trenutno, „Mačva“ je jedanaesta sa 26 bodova.
“¢ RUKOMET ““ Rukometašice Mačve izgubile su u Loznici, od domaćeg tima ORK „Loznica“ 31:26 (14:11). Sledeće kolo donosi gostovanje lidera, Mladog radnika u Šapcu.
“¢ RUKOMET ““ ORK „Mačva“, u zanimljivom duelu Prve lige „Centar“, uprkos vođstvu veći deo meča, poražena je od Novog Beograda 26:25 (10:14). Ulogu favorita imaće u narednom kolu, kada im gostuje „Voždovac“.
“¢ RUKOMET ““ Nekadašnji rukometaš i trener Metaloplastike, Veselin Vujović, ostvario je veliki uspeh kao selektor Slovenije. U grupi sa Švedskom i Španijom, gde je bivša jugoslovenska republika bila autsajder, igrači Vujevića osvojili su drugo mesto i plasirali se na Olimpijske igre.
“¢ STONI TENIS ““ Stonoteniseri šabačkog „Asa“ pobedili su Železničar iz Lajkovca u odloženom meču 16. kola Druge lige „Centar“. Šapčani su savladali Lajkovčane 4:1.
“¢ STONI TENIS ““ Na trofeju Nais za osobe sa invaliditetom, Nemanja Birmančević iz STIK “Mačva“, osvojio je drugo mesto u svojoj kategoriji (sedeća, 7), dok je Dragosav Nedeljković (kategorija 4) bio treći.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa