2. septembar 2010.2. sep 2010.
MESNA ZAJEDNICA JEVREMOVA U ŠAPCU

NOVA AMBULANTA

Na području grada Šapca ukupno je 32 ambulante, od čega 28 seoskih i četiri gradske
Svečanim presecanjem vrpce, gradonačelnik Šapca Miloš Milošević prošlog petka otvorio je zdravstvenu ambulantu u MZ „Jevremova“ u Šapcu. Za izgradnju i opremanje objekta iz gradskog budžeta izdvojeno je sedam miliona dinara.
- Ovako razuđena mreža zdravstvenih ambulanti pruža mogućnost građanima za kvalitetno lečenje. U prethodne tri godine, od kada je lokalna samouprava preuzela upravljačka prava nad Domom zdravlja, u objekte i opremu uloženo je oko 130 miliona dinara, što je omogućilo ne samo značajan pomak u kvalitetu lečenja pacijenata, već je obezbedilo daleko bolje uslove za rad medicinskog osoblja. Samo u ovoj godini, za primarnu zdravstvenu zaštitu u budžetu grada namenjeno je 32 miliona dinara - za rekonstrukciju objekata 20 i opremu 12 miliona dinara, istakao je gradonačelnik Milošević.
Prim. dr Vesna Đurić, direktorka Doma zdravlja Šabac, podseća da je MZ „Jevremova“, sa šest hiljada stanovnika, jedna od većih u gradu, a da su pacijentima do sada pružane usluge u neuslovnom prostoru zgrade mesne zajednice.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa