7. april 2016.7. apr 2016.
OTKRIVENA NOVA IMENA IZVOĐAČA NA ŠLF

ATEIST REP I NIČIM IZAZVAN PRED ŠAPČANIMA

Novosadski pank-rok velikani, grupa Atheist Rap, i bend Ničim izazvan nova su imena na spisku izvođača na Šabačkom letnjem festivalu, koji će se održati od 29. do 31. jula. Ljubitelje elektronske muzike obradovaće najavljeni dolazak DJ dua Calvera & Manya i GroovyMana, koji će nastupiti na Party areni. Oni se pridružuju već potvrđenim izvođačima među kojma su Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Njho See, Marčelo i Napeti Ljuintet, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden i The Beatshakers.
Atheist Rap poslednjih meseci koncertno predstavljaju novi album „Ãœberlauf“, sa kojeg su nedavno predstavili spotove za pesme „Ha-Pu“ i „Momci se vraćaju u grad“. I nakon 25 godina na sceni, ova novosadska petorka nije usporila i sa istom strašću i energijom nastupa širom Balkana, a pred publikom ŠLF će izvesti najveće hitove sa svojih šest studijskih albuma u subotu, 30. jula.
Bend koji je svojim specifičnim miksom žanrova obogatio regionalnu muzičku scenu, Ničim izazvan, obogatiće i program 14. izdanja Šabačkog letnjeg festivala. Ova devetočlana ekipa muzičara nastupiće trećeg dana ŠLF, odnosno 31. jula, i izvešće dobro znane numere sa njihova dva studijska albuma, „Ničim izazvan“ i „Odlaziš“.
Sin prvog beogradskog DJ, GroovyMan aka Saša Radosavljević, započeo je muzičku karijeru kao jedna polovina dua „Gramophonedzie“, ali kasnije nastavlja solo i postaje jedna od vodećih figura elektronske scene u Srbiji. Zahvaljujući odličnoj kolekciji ploča i muzičkom znanju koje je stekao vrlo mlad, nije bilo teško zaključiti da će se u životu naći baš u DJ vodama. Njegove nastupe karakteriše puno pozitivne energije i spoj senzualnog zvuka i funky groove-a.
Mladi i veoma popularniji DJ dvojac koji osvaja Srbiju, Calavera & Manya, osvojiće i simpatije posetioca ŠLF. Uz zasebna iskustva u DJ-ingu koja traju skoro deceniju, postali su tim kasne 2012. godine bi u još većoj meri preneli dobru atmosferu, zajedno sa pozitivnim emocijama i jakom energijom. Njihova prva traka „I Feel (Siente Me)“ je dobila ogromnu podršku od strane brojnih iskusnijih i cenjenih kolega, a o uspehu pesme najbolje govori podatak da je ušla u 20 internacionalnih iTunes top lista - od Nemačke pa sve do Venecuele, dostigavši milione pregleda na YouTube, Vimeo i Vube kanalima!
Ko će se još pridružiti izvođačima na ovogodišnjem Šabačkom letnjem festivalu i kakve su još novosti planirane, biće uskoro objavljeno!
Promo žurka u subotu
Prva promo žurka Šabačkog letnjeg festivala održaće se u subotu, 16. aprila od 21:00 do 01:00, u prostoru šabačke Tržnice. Nastupiće Sajsi MC, SevdahBABY & Djidždž Live, poznati beogradski DJ-evi Peppe & Pookie, a podršku će im pružiti šabačke DJ kolege Saša Božić i Igor Davidović. Ulaz na žurku biće besplatan za sve posetioce!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa