7. april 2016.7. apr 2016.
GRADSKI BAZEN ŠABAC

H2O Med Spa centar

Svi Šapčani koji vode računa o svom fizičkom izgledu ali pre svega zdravlju, od nedavno su u privilegovanom položaju. Naime, u sklopu multifunkcionalnog sportskog kompleksa na gradskom bazenu počeo je da funkcioniše i H2O Med Spa centar.
U prijatnom i umirujućem ambijentu, pod budnim okom iskusnih stručnjaka, uz najsavremeniju opremu možete sanirati medicinske problema ali i estetske nedostatke. Na raspolaganju su vam različite vrste anticelulit i terapeutskih masaža, fizikalna terapija, sauna.
Pravi hit ovih dana predstavlja neinvazivna anticelulit terapija koja podrazumeva kombinovanje manuelnih tehnika masaže i aparaturnih tretmana akustičnim talasima (Shocknjave) i limfne drenaže (Lymphastim), uz aplikaciju termo pakovanja. Ovakav vid tretiranja celulita, prema ocenama stručnjaka i velike grupe zadovoljnih klijentkinja ima visok stepen učinkovitosti u borbi protiv najtežih oblika gde ostali tretmani ne daju rezultate.
Više o ovom tretmanu, ali i drugim aktuelnim uslugama sportskog i Med Spa centra čitajte u narednim brojevima “Glasa Podrinja“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa