7. april 2016.7. apr 2016.
ZAVRŠENO ASFALTIRANjE DRUGOG DELA JALAČKE ULICE

INVESTICIJA OD TRI I PO MILIONA

Višedecenijski problem sa neodgovarajućom infrastrukturom u Jalačkoj ulici rešen je za četiri meseca
Nakon decembarskog asfaltiranja prvog dela Jalačke ulice, prošle nedelje na red je došlo i uređenje drugog dela „Grganovog sokaka“. Putna infrastruktura u ovom delu naselja koje pripada Mesnoj zajednici „Šipurske livade“ sanirana je nakon 40 godina.
- Više decenija smo čekali na rešenje našeg problema. Mnogi su dolazili i obećavali, ali ništa nije urađeno. Napokon smo uspeli prošle godine da se dogovorimo sa gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem, a on je svoje obećanje održao, rekla je stanovnica ove ulice Stanka Simić.
Zadovoljni su bili i drugi žitelji ove ulice, poput Nikole Pavlovića.
- Veoma me raduje da se Gradska uprava i gradonačelnik bave i problemima žitelja perifernih mesnih zajednica. Nadam se da je ovo samo početak saradnje prigradskih mesnih zajednica i grada, rekao je Pavlović.
Završnim radovima prisustvovao je i gradonačelnik Šapca.
- Sve ulice u gradskim i prigradskim naseljima moraju imati osnovnu infrastrukturu. Da podsetim da sam u decembru, kada je asfaltiran prvi deo ulice, obećao da će do proleća biti uređen i drugi deo. Zahvalan sam meštanima ovog naselja na saradnji, jer bez njih ne bi uspeli da do kraja realizujemo ovaj posao. Ispunjavamo obećanje koje smo dali pre nekoliko meseci i završavamo drugi deo Jalačke ulice. Zajedno možemo da učinimo Šabac uređenijim i lepšim mestom za život. U grad neće doći investicije ni velike firme ako građani u tom gradu nisu zadovoljni. Zadovoljne ljude, kvalitetan život i dobro okruženje prate velike investicije, naveo je Zelenović.
Kompletne radove na asfaltiranju 250 metara Jalačke ulice obavila je firma „Savremena gradnja Dumača 2.“
M.S.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa