7. april 2016.7. apr 2016.
NOVI OBJEKAT GOMEKSA OD SEPTEMBRA

Šabac povoljno mesto za investicije

Firma „Gomeks“ će u septembru otvoriti novi distributivni objekat u Šapcu, u ulici Kralja Milutina, u blizini glavne autobuske stanice. Novi objekat će biti površine 2100 kvadratnih metara, a u sebi će sadržati supermarket, restoran brze hrane, menjačnicu, apoteke i uređen parking prostor.
Lokaciju na kojoj će biti izgrađen novi market posetio je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. On je istakao da je Grad Šabac najpovoljnije mesto za investicije, gde će svaki investitor dobiti efikasnu uslugu, i da, iako se intenzivno radi na dovođenju velikih stranih investicija, Grad podjednako daje podršku domaćim firmama koje investiraju.
- Nama su jednako važne sve domaće firme, koje svoj kapital ulažu u našem gradu. Zahvalan sam kompaniji „Gomedž“ što su odlučili da baš u Šapcu naprave distributivni objekat i odavde počnu širenje na ovom delu Srbije. Grad Šabac je pouzdan partner svim kompanijama. Raduje me što će se u septembru zaposliti još 50 Šapčanki i Šapčana. Stvaranjem povoljne poslovne klime u našem gradu, u naredne četiri godine, svako ko bude želeo da radi, dobiće zaposlenje, a oni koji rade, moći će da zarađuju više, dodao je Zelenović.
Milutin Jeremić, predstavnik firme „Gomedž“, kaže da njihovo preduzeće za sada zapošljava 1350 radnika i poseduju 125 maloprodajnih objekata. Na teritoriji Šapca, u prethodne tri godine, koliko posluju, otvoreno je 12 maloprodajnih objekata.
- Šabac je odabran kao polazna tačka sa koje ćemo dalje otvarati naše prodavnice, jer su nam omogućeni dobri uslovi za rad. Ovaj objekat koji ćemo graditi u Šapcu je najveći, ne samo u gradu, već i u regionu. Za našu kompaniju, Šabac se pokazao kao dobro mesto za ulaganje i nakon tri godine rada, širimo delatnost. Novi objakat ćemo otvoriti u septembru, a u planu je zapošljavanje novih 50 do 60 radnika, kazao je Milutin Jeremić.
Violeta Šestić, saradnik za privredu u Kabinetu gradonačelnika Šapca, ističe da je ovo još jedna prodata parcela u gradu.
- Parcela je površine 46 ari, prodata je krajem januara, a izgradnja objekta počeće već u aprilu. Šabac jeste i uvek će biti pouzdan partner svakom privredniku. Tu smo da investitorima pružimo podršku i informacije, kako bi na najbrži i najlakši način realizovali svoju investiciju, rekla je Violeta Šestić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa