Info

7. april 2016.7. apr 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: FABRIKA FASO KREĆE

ČISTA TEHNOLOGIJA

Brojni učenici i profesori u fabrici FASO koja je preuređena u firmu za reciklažu IV LAJN iz Beograda postavljena je radna linija. Uskoro kreće i proizvodnja a u susret tom događaju za malu opštinu priređen je Javni čas iz ekologije i biologije koji je pobrao pažnju i pokazao da se radi o zanimljivom poslu i iznad svega čistoj tehnologiji, kaže predsednik opštine Vladimirci Milorad Milinković.
- Lepo je bilo videti mlade i čuti toliko toga o ekologiji i biologiji ali raduje linija i početak rada. Biće zdravo pošto se radi samo o mlevenju, nikakve hemije tako da smo i sa te strane zadovoljni, kaže predsednik opštine i dodaje.
-Uveliko se radi put u Jaloviku a potom mašine prelaze na pravac Trbušac, Skupljen, Kujavica, Vučevica. To mnogo znači ovim selima a i nama samima, prezadovoljan je Milinković.
Danas u 17 sati u posetu Vladimircima dolaze ambasadori Belorusije i Kazahstana koje dovodi, kažu u opštini, Dragomir Karić. Namera je da se proizvodi iz Posavotamnave plasiraju na ovo tržište i tako učini veliki korak za kraj koji obiluje zdravom hranom.
S.K.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa