7. april 2016.7. apr 2016.
Aktivnosti predškolske ustanove u Krupnju

ZDRAVA HRANA

Vozovi od čokolade, veverica mala, ne rugaj se. Ozarena lica, širok osmeh i sjaj u očima
Povodom Svetskog dana zdravlja 7. aprila u Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Krupnju deca predškolske grupe celodnevnog boravka ugostila su decu sa posebnim potrebama dnevnog boravka Udruženja „Zora“ iz Krupnja. Predškolci su izveli prigodan program na temu „Zdrava ishrana“ koji su započeli razgovorom o zdravoj ishrani i higijeni namirnica. Kada je reč o dečjim iskustvima i predznanjima pokazalo se da oni o tome dosta znaju.
Uz pripremljenu scenografiju i odgovarajuće kostime dramatizovana su i u vidu skečeva predstavljena dva teksta: „Zdrava hrana“ i „Čokolada nešto gunđa“. Pravi odgovor na ciljanu temu dale su muzičke numere: „Vozovi od čokolade“ i „Veverica mala nije zube prala“, kao i plesna tačka „Ne rugaj se“ koju su mališani spretno i uvežbano izveli u vrtiću.
Sa velikim ponosom vaspitačica Rosa Popović gleda u ozarena lica, širok osmeh i sjaj u očima svojih mališana koji su ovom prilikom ulepšala dan prisutnim gostima. Na kraju programa svi zajedno su otpevali pesmu „Drugarstvo“ sa željom da nastave druženje i dalju saradnju.
D. Žugić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa