7. april 2016.7. apr 2016.
„Humano srce Šapca“ i „Belgrade Giveanjay“

PRIKUPLjANjE NENOVČANE POMOĆI

Šabac Giveanjay je humanitarna akcija prikupljanja nenovčane pomoći u vidu konzervirane, nekvarljive hrane, upotrebljive odeće i higijenskih sredstava koji organizuju „Humano srce Šapca“ i organizacija „Belgrade Giveanjay“ iz Beograda, a uz pomoć partnera projekta: Kancelarije za mlade grada Šapca i Kulturnog centra Šapca, kao i preko pedeset volontera ““ učenika srednjih škola.
Prikupljanje navedene humanitarne pomoći će se odvijati u srednjim školama u Šapcu od ponedeljka 11. aprila do petka 15. aprila kada će se sva sakupljena sredstva doneti u za to posebno namenjene prostorije Ekonomsko-trgovinske škole u Šapcu. Finalnog dana akcije će u Svečanoj sali Ekonomske škole okupljenim volonterima biti održano i predavanje o bitnosti humanitarnog delovanja.
U ovoj humanitarnoj aktivnosti, pored navedenih organizatora, učestvuje i šabačka crkva i brojna privredna društva kao partneri projekta.
„Humano srce Šapca“ i „Belgrade Giveanjay“ pozivaju sve zainteresovane građane da, koliko su u mogućnosti, podrže ovu akciju donirajući navedena sredstva u petak 15. aprila u Ekonomsko-trgovinskoj školi u terminu od 12 do 18 časova.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa