7. april 2016.7. apr 2016.
Najave

PozoriŠna predstava „IstoČni anĐeo“

U utorak, 19. aprila u velikoj sali Biblioteke „Milovan Glišić“ u Ljuboviji biće prikazana pozorišna predstava „Istočni anđeo“. U komediji koju je po tekstu Ljiljane Lašić režirao Dragoslav Ilić igraju Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Lašić i Stevan Piale.
Propala operska diva (Ljiljana Stjepanović), koju su sin i snaha isterali iz kuće, živi u parku, gde sreće mladog radnika gradske čistoće (Stevan Piale). Tu je i Anđeo čuvar (Ljiljana Lašić) čija je ambicija da odleprša na zapad, jer mu je dosta Balkana. Duhovita, a opet ozbiljna priča o nama, našim težnjama, životima i problemima, uz pesmu Ljiljane Stjepanović, obećava dobar provod i uživanje u predstavi.
Početak predstave u 20 časova cena karte 200 dinara, za decu i đake 100 dinara.
DRAGAN VELIKIĆ u Ljuboviji
U četvrtak, 14. aprila u sali SO u Ljuboviji biće predstavljen roman „Islednik“ Dragana Velikića. Roman „Islednik“ Dragana Velikića dobitnik je NIN-ove nagrade za 2015. godinu. Roman koji je objavila „Laguna“ je višeslojna priča o životu, smrti i onome što ostaje iza njih. Organizator književnog susreta sa Draganom Velikićem je Biblioteka „Milovan Glišić“. Književno veče počinje u 19 časova a ulaz je slobodan.
Z. P.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa