7. april 2016.7. apr 2016.
I TO SE DOGAĐA

BLIZANCI PUNE UČIONICE

U trećem razredu Osnovne škole “Mika Mitrović“ u Bogatiću, znanje stiče pet pari blizanaca, a u prvom odeljenju iste obrazovne institucije u Belotiću dva para
Deset učenika trećeg razreda osnovne škole u Bogatiću, popunjavaju tri odeljenja, dok se u jednom, prvog ( odeljenje iste škole u Belotiću) školuje dva para blizanaca.
Prvi su David i Marijana Mijatović iz Bogatića u trećem jedan odeljenju učiteljice Miline Gajić. Njihovi roditelji su Danilo i Danka, a Marijana je samo pet minuta ranije od brata došla na ovaj svet. Slično je i kod drugih blizanaca.
Tijana i Teodora Ignjatović, stigle su u Bogatić kad im je bilo tri godine. Roditelji su im Danijela i Slobodan, a učiteljica Mirjana Gajić. I one su učenice trećeg razreda osnovne škole u Bogatiću, samo drugog odeljenja.
U istom odeljenju su Miloš i Vukašin, a roditelji su im Dragana i Branko Martinović iz Bogatića.
Vesna i Vladimir Đuričić iz Bogatića su četvrti par blizanaca trećeg razreda u ovoj školi, samo trećeg odeljenja i kod učiteljice Snežane Avramović. Njihovi roditelji su Jasna i Željko iz Bogatića.
Drugovi u istom odeljenju su im Nedeljko i Aleksa Odalović, roditelja Radenke i Gavrila Odalovića iz Bogatića.
U prvom razredu ove škole, odeljenja u Belotiću školuje se dva para blizanaca. To su Vuk i Luka Đurđević, Dejane i Jovana Đurđevića iz ovog sela i Marija i Milica Stajić, od majke Mile i oca Aleksandra. Učitelj im je Dragan Đurđević iz Belotića.
U školi kažu da sticajem okolnosti po prvi put imaju veliki broj blizanaca i ako su zbog “bele kuge“ prinuđeni da gotovo redovno, više školskih godina smanjuju broj odeljenja.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa