7. april 2016.7. apr 2016.

Napad nacista na Šabac je naŠ

Osuđujemo napad nacista na Volonterski centar „Šabac je naš“ i zahtevamo da policija i tužilaštvo privedu pravdi naciste koji su taj napad izvršili. Nedopustivo je da samo nekoliko sati posle otvaranja teatarskog festivala „Pozorišno proleće“ kojim se kao svetionik kulture slavi grad Šabac, dozvolimo da nacisti nekažnjeno napadaju naš grad.
Šabac je kroz čitavu svoju istoriju bio svetionik kulture i grad stradalnik. Kada bahati, neodgovorni i neobrazovani političari nemaju argumente onda oni po pravilu počinju sa širenjem mržnje prema ljudima koje jednostavno ne razumeju. Svako ko nacrta nacistički znak je nacista i zločinac, bez obzira da li je taj znak nacrtao sa namerom da nekoga uvredi. To pokazuje i akcija nacista koji su svoj znak nacrtali na Volonterskom centru koji se nalazi u ulici Gospodar Jevremova 23 gde se svakog dana okupljaju građani Šapca koji žive i rade za naš Šabac.
Listu „Šabac je naš ““ Nebojša Zelenović“ čine ljudi istih vrednosti, okupljeni oko plana za ostvarivanje pristojnog života u Šapcu. Delimo uverenje da politika ne treba da nas udalji od naizgled malih, ali važnih pitanja koja se tiču svih nas. Nije nama u Šapcu potreban veliki prorok, ni velika, lažna obećanja. Ne krijemo se iza tuđeg imena. Zato hajde da omogućimo građanima Šapca da žive bezbrižno i bezbedno u sopstvenom gradu. Šabac je naš!
Izborni štab Šabac je naš

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa