7. april 2016.7. apr 2016.
DRUGI POZIV NA DEBATU

Pred celim gradom da suoČimo naŠe planove

Gradonačelnik Nebojša Zelenović drugi put pozvao verovatnog protivkandidata na debatu pred celim gradom.
Predvodim listu koju čine ljudi istih vrednosti. Delimo uverenje da politika ne treba da nas udalji od naizgled malih, ali važnih pitanja koja se tiču svih nas. Nije nama u Šapcu potreban veliki prorok, niti velika, lažna obećanja. Ne krijem se iza tuđeg imena. Zato hajde da omogućimo građanima Šapca da izaberu najbolje jer Šabac je naš!
Ponovo pozivam verovatnog protivkandidata na javnu debatu pred celim gradom. Iznenađen sam što moram da ponavljam poziv. Nadao sam da osoba koja obeća jednom čoveku svaki sekund, svaki milimetar, ne samo sopstvenog već i života svih Šapčana uključujući i živote naše dece, ima dovoljno hrabrosti da izađe na javnu debatu pred celim gradom.
Ima mnogo toga oko čega moramo da debatujemo. Želim verovatnom protivkandidatu da objasnim smisao politike i odluke grada Šapca da za kulturu izdvajamo 7% budžeta. Morao bi on da zna, kada god je Srbija bila pod okupacijom i u potpunom kulturnom mraku, Šabac je bio kulturni svetionik Srbije.
Građani Šapca moraju da znaju za koga glasaju, šta donosi nečiji izbor i šta da očekuju posle izbora - dalji razvoj Šapca ili davanje sekundi i milimitera naših života nekom ko i ne živi u našem gradu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa