14. april 2016.14. apr 2016.
VATERPOLO: ČETVRTFINALE PLEJ OFA

Odmah brejk

VK „Vojvodina“ ““ VK „Šabac“ 8:12 (2:4, 3:1, 2:2, 1:5)
Bazen “Slana Bara“. Gledalaca 200. Sudije: Ragač i Stanojević (oba Beograd). Delegat: Kalaš. Isključenja: Vojvodina 9, Šabac 10.
VOJVODINA: Vitorović, Marić, Šiman 1, Tubić, tenedboj, Prekogačić 1, Gvozdanović 3, Ćatović 1, Trkulja, Šulc 1, Rogač, Marčeta 1, Filipović. Trener: Cukić.
ŠABAC: Aleksić, Petrović, Car 1, Prolić, Nosović 1, Eškert, Balakirev 3, Matović 1, Ukiminov 2, Lončarić, Šormaz 2, Tenžera, Popović, Bakić 2. Trener: Nikolić
Dok ovo čitate, sigurno znate da li je VK „Šabac“ ostvario novi istorijski rezultat i plasirao se u polufinale plej ofa ili će odluku doneti majstorica u Novom Sadu u subotu, ali se nadamo da su Šapčani i na svom bazenu, pružili igru sličnu onoj iz prvog duela.
Vojvodina, učesnik Regionalne lige, potpuno je nadigran u subotu. Već u prvom periodu, tandem internacionalaca Balakirev ““ Ukumanov, nagovestili su iznenađenje. Plus dva sa prve pauze, uspeo je da anulira Gvozdenović, svakako najbolji pojedinac Novosađana. Princip da Šabac povede, a Vojvodina izjednači „primenjen“ je i u trećoj četvrtini. Kada se očekivao meč neizvestan do samog kraja, usledila je jedna od najboljih četvrtina ovdašnjeg kluba ove sezone. Balakirev, Nosović, Ukumanov, Šormaz, Bakić, redom su bili nezadrživi za odbranu Vojvodine. Serija 5:0, sve je odlučila i donela jedini brejk u prvim mečevima finala plej ofa. Drugi meč je odigran sinoć na Gradskom bazenu u Šapcu.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa