14. april 2016.14. apr 2016.
Salon Forma Ideale na novoj lokaciji u Šapcu

Zaokružena ponuda

Salon Forma Ideale svečano je otvoren u subotu 16. aprila u Roda centru u Šapcu, u ulici Jovana Cvijića 1a. Nov izložbeno ““ prodajni prostor uređen je u skladu sa najnovijim trendovima i na preko 1.100 kvadrata izloženi su pločasti i tapacirani nameštaj iz programa kompanije Forma Ideale i partnera, uz popuste od 50% i mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje.
Otvaranjem salona nameštaja Forma Ideale u Roda centru u Šapcu u potpunosti je zaokružena ponuda omiljenog mesta za kupovinu. Posebno interesovanje posetilaca novog salona privukli su nova kolekcija nameštaja Forma Ideale za 2016. kao i Idealna kartica, tj. program lojalnosti koji donosi sniženje od 5% na sve kupovine ukoliko je ispunjen uslov za aktivaciju povoljnosti.
Kupci u salonu Forma Ideale u Roda centru mogu kupovati uz odloženo plaćanje platnim karticama banaka, čekovima građana i korisnika PIO fonda ““ do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za veliki broj zaposlenih.
Salon Forma Ideale u Šapcu u Roda centru otvoren je za kupce radnim danima od 8 do 21 h, tj. subotom do 20 h dok će do kraja aprila salon biti otvoren i nedeljom od 9 do 17 h.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa