14. april 2016.14. apr 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: URAĐENI ILI PUTEVI U RADU

10 KILOMETARA ASFALTA

Lokalna samouprava opštine Vladimirci uz pomoć kancelarije za obnovu i razvoj Republike Srbije ovih dana je završila oko 10 kilometara asfalta i kamen u većini sela opštine. Posao je bio obiman ali se uz pomoć uz kancelariju za obnovu i razvoj i Putevi Srbije pritekli u pomoć da se posao završi a, deo je uradila i opština iz budžeta.
- Pravac Banića raskršće - Velika bara u dužini od četiri kilometra urađen je uz pomoć kancelarije za razvoj dok su Putevi Srbije pomogli da se uradi pravac Trbušac - Skupljen ““ Kujavica - Vučevica takođe u dužini od četiri kilometra. Iz sredstava lokalne samouprave uradili smo asfaltne deonice u Skupljenu oko 1.200 metara te pravac Mrovska - Kaona u dužini od oko 300 metara. Uporedo posipan je kamen i po seoskim putevima u većini sela, kaže predsednik opštine Vladimirci Milorad Milinković i dodaje.
- Mi ćemo planirane puteve za koje postoje projekti uraditi u narednom periodu ali projekti se moraju obnoviti pošto su zastareli a i u svih 29 sela biće posut kamen u želji da žitelji imaju bolje puteve a opet sa krajnjom nadom da će asfalt stići do svakoga. Sredstva su limit ali radi se u više pravaca, pa će želja je lokalne samouprave i to biti urađeno poput i kapitalnih prijekata koji čekaju drugi deo godine, i biće pravi hit ovih prostora, zaključuje Milinković najavljujući pakleno i radno leto ali i istrajnost u ispunjavanju obećanog, što je aktuelnoj vlasti bila vodilja i u prethodnom periodu.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa