14. april 2016.14. apr 2016.
ZELENA STRANKA PODRŽALA „ŠABAC JE NAŠ“

OBEĆANO JE URAĐENO

Zelena stranka nije uspela da prikupi dovoljan broj potpisa da bi učestvovala na lokalnim izborima. Predsednik stranke i direktor Narodnog muzeja u Šapcu, Marko Bingulac kaže da nisu hteli na silu da se bore za potpise i čekaće svoju šansu na sledećim izborima, za koje veruje da će biti za manje od četiri godine. Podseća da se radi o mladoj stranci, osnovanoj tek pre dva meseca i želi da se prvo afirmišu i profilišu.
-Želimo da i dalje učestvujemo u politici. Zbog toga će Zelena stranka na ovim izborima podržati izbornu listu broj 1 “Šabac je naš“. To ćemo učiniti zbog toga što su evidentni rezultati u poslednje dve godine u Šapcu. Šta je obećano to je i urađeno. Vidimo i da postoje planovi za naredne četiri godine. Nemamo razloga da ne verujemo da će i to biti završeno kako treba, kaže Bingulac i dodaje da druge velike stranke samo žele da dođu na vlast, a ne nude ništa.
Bingulac se osvrnuo i na konferenciju za štampu jedne političke partije, na kojoj su kritikovana gradska izdvajanja za kulturu u situaciji kada je velika nezaposlenost.
-Želimo da kultura bude prisutna i kad nam je lako i kad nam je teško. Kulture se nećemo odreći, poručio je Marko Bingulac.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa