21. april 2016.21. apr 2016.

Kroz par reČi

“¢ RUKOMET ““ RK „BASK Soko“ produžio je loš niz rukometaša Mačve iz Bogatića. U meču 18. kola Prve lige „Centar“, Beograđani su slavili 26:23 (12:10). I dalje su Bogatinci šesti, a u sledećoj rundi dočekuju Slogu iz Petrovca.
“¢ RUKOMET ““ „Metaloplastika 2“ slab meč u Beogradu, platila je porazom od Dorćola 33:26 (17:12) u 14. kolu Druge lige „Centar“. Prilika za pobedu je gostovanje Jedinstva iz Krnjeva u narednom kolu.
“¢ FUDBAL ““ Golovima Tomića i Lukića u prvom delu, omladinci Mačve iznenadili su u Nišu ekipu Radničkog 2:1. Pobeda u 24. kolu Kvalitetne lige dovela je „crveno ““ crne“ na sedmu poziciju, a u sledećem kolu dočekuju „Napredak“.
“¢ STONI TENIS ““ Stonoteniseri šabačkog Asa, okončali su prvenstvo Druge lige „Centar“ pobedom. U poslednjem kolu, savladali su „Železničar 014“ iz Valjeva 4:0.
“¢ ATLETIKA ““ Miroslav Popović, Mihailo Grković i Nikolina Mandić, osvojili su, redom, zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju. Popović je bio najbrži junior na deonici od 5 km. Grković drugi pionir na 2 km, a Mandić treća pionirka na 1 km. Anđela Stojković i Marko Misić bili su četvrti.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa