21. april 2016.21. apr 2016.
ZONA „DRINA“

RaĐevac nastavio niz

U vanrednom, 21. kolu, odigranom protekle srede: FK „Provo“ ““ FK „Jedinstvo“ (V) 1:1 (0:1) i FK „Rađevac“ ““ FK „Zadrugar“ 0:0 (0:0). FK „Jedinstvo“ (V) ““ FK „Rađevac“ 0:1 (0:1)
Kada bi se gledao samo učinak u prolećnoj polusezoni, ekipa iz Krupnja bila bi na vrhu. Posle neočekivanog trijumfa u Valjevu, uspeli su, u lokalnom derbiju, da iznenade i Jedinstvo. Iako nije bila preterano zanimljiva utakmica, Nebojša Stevanović je u 40. minutu postigao odlučlujući gol za pobedu i poziciju ispred subotnjeg rivala na tabeli.
Vrlo realno je da „Rađevac“ seriju nastavi i protiv Osečina na svom terenu, dok će, u sledećem kolu, „Jedinstvo“ kvalitet za vrh, morati da pokaže u Valjevu.
OFK „Osečina“ - FK „Provo“ 2:1 (0:1)
Pogodak Jašića u 7. minutu nagovestio je bolji ishod, ali je domaći tim odigrao znatno kvalitetnije u nastavku. Rakić je izjednačio već na početku, da bi u 76. minutu Tomić doneo sva tri boda domaćem timu.Provci su svakako favoriti u sledećem kolu kada dočekuju Spartak iz Ljiga, tim koji još nije prebrinuo sve brige oko opstanka.
Poraz Sloge iz Bajine Bašte od sjeničke Sloge na domaćem terenu, odnosno trijumf Zlatibora u Prijepolju, potvrdio je ono što se slutilo odavno. Ekipa iz Čajetine biće prvak Zone „Drina“.
TABELA: 1. Zlatibor 53, 2. Sloga (BB) 40, 3. Provo 37, 4. Zadrugar 35, 5. Rađevac 34, 6. Radnički (V) 33, 7. Jedinstvo (V) 33...
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa