21. april 2016.21. apr 2016.
MAČVANSKA OKRUŽNA LIGA ““ 21. KOLO

Novo slavlje

FK „Radnički“ ““ FK „Lipolist“ 3:0 (1:0)
Na početku, gosti su pokazali želju da se nadigravaju, pokušali ofanzivom da iznenade favorita, ali kada je usledio kontranapd i neverovatan promašaj Radukića koji je šutirao pored potpuno praznog gola, igrači iz Lipolista su shvatili da je defanziva bolja opcija. Uglavnom se igralo pred golom gostiju. Nekoliko sjajnih prodora imao je Radukić, pretio je i Dragićević, kao i Ruvidić ubacivanjima po desnom boku. Potpuni rezultat, pritisak je dao u 37. minutu. Oduzeta lopta na sredini terena, odlično proigravanje Dragićevića čiji šut, u situaciji 1 na 1 brani golman Lipolista. Ipak, na pravom mestu je Petrović koji odbijenu loptu šalje u mrežu. Gosti su imali jednu veliku priliku kod rezultata 0:0, no istakao je Jović. U drugom delu, golovi Lukića i Vasića rešili su sve dileme, a „Lipolist“ je pripretio još nekoliko puta.
U narednom kolu, kako stvari sada stoje, sledi derbi lige. „Radnički“ gostuje u Ljuboviji vodećoj Drini koja je slavila u Petlovači golom u 97. minutu sa bele tačke.
TABELA: 1. Drina 45, 2. Radnički šabački 40, 3. Mladost (P) 39, 4. Hajduk Stanko 38, 5. Mačva (B) 36, 6. Sinđelić 34, 7. Podrinje 34....
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa