21. april 2016.21. apr 2016.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST DRŽAVOTVORNOG POKRETA

ČESTITKE POBEDNICIMA

Državotvorni pokret Srbije u Šapcu i „Volimo Šabac“, su na protekle lokalne izbore izašli samostalno kao nezavisna i nestranačka grupa građana, koju čine naši sugrađani i pripadnici udruženja Državotvorni pokret Srbije.
Koristimo ovu priliku da čestitamo listama koje su pobedile i da se zahvalimo svim građanima Šapca koji su glasali za nas i složili se sa našom vizijom daljeg razvoja Šapca. Takođe se zahvaljujemo svim odborničkima kandidatima i sugrađanima koji za nas radili bez predaha i do poslednjeg časa. I pored toga što nismo uspeli u nameri da uđemo u Skupštinu Grada Šapca, pokazali smo da možemo sami i bez ičije pomoći, bez sredstava i pomoću velikog rada, da se kandidujemo i učestvujemo u gradskoj izbornoj trci.
U narednim godinama, pored uređenja komunalne infrastrukture na celoj teritoriji grada i unapređenja školstva, osnovni prioritet Šapca u narednom periodu je iznad svega rešavanje pitanja nezaposlenosti. Budući odbornici moraju biti odgovorni svojim sugrađanima, a ne partijskim centralama i sve uraditi da unaprede život u našem gradu.
Državotvorni pokret Srbije i Volimo Šabac, će u narednom periodu okupljati sve pojedince, pokrete i udruženja, kojima je stalo do ekonomski jake, ponosne i samosvojne Srbije, u jedinstveni nacionalni blok Šapca, sa osnovnom željom da svojim angažmanom pomognemo našem Šapcu i Srbiji.
Vladimir Gvozdenović Grupa građ&

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa