Инфо

Берза

  • aero 1.122 ▲ 0,09%
  • impl 3.003 ▲ 0,10%
  • kmbn 2.186 ▲ 0,41%
  • lklg 900 ▼ -0,11%
  • mtlc 2.018 ▲ 0,40%
  • niis 683 ▼ -0,15%
  • sjpt 149 ▲ 4,93%
(21. април 2016.)
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ДРЖАВОТВОРНОГ ПОКРЕТА

ЧЕСТИТКЕ ПОБЕДНИЦИМА

Државотворни покрет Србије у Шапцу и „Волимо Шабац“, су на протекле локалне изборе изашли самостално као независна и нестраначка група грађана, коју чине наши суграђани и припадници удружења Државотворни покрет Србије.
Користимо ову прилику да честитамо листама које су победиле и да се захвалимо свим грађанима Шапца који су гласали за нас и сложили се са нашом визијом даљег развоја Шапца. Такође се захваљујемо свим одборничкима кандидатима и суграђанима који за нас радили без предаха и до последњег часа. И поред тога што нисмо успели у намери да уђемо у Скупштину Града Шапца, показали смо да можемо сами и без ичије помоћи, без средстава и помоћу великог рада, да се кандидујемо и учествујемо у градској изборној трци.
У наредним годинама, поред уређења комуналне инфраструктуре на целој територији града и унапређења школства, основни приоритет Шапца у наредном периоду је изнад свега решавање питања незапослености. Будући одборници морају бити одговорни својим суграђанима, а не партијским централама и све урадити да унапреде живот у нашем граду.
Државотворни покрет Србије и Волимо Шабац, ће у наредном периоду окупљати све појединце, покрете и удружења, којима је стало до економски јаке, поносне и самосвојне Србије, у јединствени национални блок Шапца, са основном жељом да својим ангажманом помогнемо нашем Шапцу и Србији.
Владимир Гвозденовић Група грађ&

Најновији број

17. јануар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa