21. april 2016.21. apr 2016.

ČVIJIAŠKI HOROSKOP

Bik
Puna kapa brade, kada ste vi u pitanju. Cenzus ste „preripili“, ali zvezde vam definitivno nisu saveznici. To je što je. Posle ovoga nema napred. Vreme je da se povučete i uživate u penziji isluženih političara kojih, ruku na srce, nema mnogo u Srbiji. Ali od nekoga treba da se krene, a naš je savet da prvi budete vi. Ništa vam nije išlo od ruke, ali da bi stranka ponovo bila jaka, morate da se povučete i vi i svi drugi ““ isluženi.
Blizanac
Šerovanja, lajkovi, sabskrajbovi, tvitovi i bog te pita šta, isplatilo se na kraju. I ne samo što se isplatilo, nego ste odmah počeli da nervirate ušuškanog premijera, zavaljenog u nikad većoj podršci naroda. E, iz te podrške, morao je da vam ustupi oko šest odsto. Vi sada morate nekako da mu se revanširate. Rekli ste ““ sa njim nikako. E, da vidimo.
Rak
Šta reći o vama. Preživeli, ili ne, isto vam dođe. I vi ste svoje odsvirali. I zašto se ne povući. Ne možete vi da umesite rezanaca koliko se u Srbiji mogu pojesti. Imate sve što vam treba da budete srećni i zadovoljni. Ne treba vam više politika. Ako ste toliko ludi, uđite u Vladu, ali, verujte, dalje nema.
Lav
Vi ste jedini primetili da ste stvarno pukli. Trčali ste pred rudu misleći da možete da budete srpski Cipras, i ime ste promenili. Nema od toga ništa. Lepo vam je govorio čovek koji je pisao program zajedno sa vama ““ rano je, sačekajte. Ali, jok. Niko u ovoj zemlji nije pametniji od političara koji napusti matičnu stranku, i to pred izbore, i formira svoju. Verujte, nećemo se gledati u drugom filmu.
Devica
Kada se spoje lepotica i zver, uspeh je zagarantovan. Samo je nebo, odnosno cenzus, granica. A, i to ste uspeli. Kako, to samo zvezde znaju. Mada, ako ON krene da broji, bog te pita šta će da izbori. Možda se, međutim, zabroji, ko zna. Važno da ste vi preživeli i da će te posle nekoliko godina ponovo biti u parlamentu. Držite se zveri i svog šarma, i sve je moguće.
Vaga
Ovaj znak je definitivno zeznut. Vaga bi trebalo da je uravnotežena, ali ne. Mora tu da bude i plus i minus. Zar Vulin nije dokaz za to. Tako je i sa vama. Malo ste predsednik RIK, a malo član predsedništva SNS. To nije zabeleženo u novijoj istoriji Srbije. Ni Sloba se tako nije bahatio. A, od krajnjeg plusa, do krajnjeg minusa, ima još nekoliko funkcija sa nekoliko dobrih plata. Nemate čega da se brinete. Vi šta se izbrojali, izbrojali ste.
Škorpija
Da se razumemo, ovo nisu bili izbori, barem kada ste vi u pitanju. Više se može reći da su građani 24. aprila odlučivali na konkursu ko će biti vaš koalicioni partner. Više vas je brinula situacija na lokalu u Novom Pazaru, nego bitna za parlament. Šta god da se desi, vi ćete biti ministar i u narednom periodu. To nikome nije pošlo za rukom u novijoj istoriji Srbije. Čak ni ne menjate prostorije, nego samo pločice na vratima. Mi vas preporučujemo za šefa diplomatije. A, ne znate engleski. Pa, nije znao ni Dačić, a predsedavao je OEBS-om.
Strelac
Ako je neko pomislio da su mačke srećne što imaju devet života, nije imao u vidu vaš slučaj. Sva moguća iskušenja koja su mogla da vas zadese, zadesila su vas, a vi ste se čvrsto dočekali na noge i nastavili. Do duše, niko vas više ni ne vidi, ni ne čuje, ali uvek ste tu. Odšlepovali su vas ponovo i bićete tu još jedan mandat. Opozicija u parlamentu računa na vas da kada stigne mig, vi možda i obrijete bradu i vrtatite se u pravi kolosek. Do tada nije loše biti među prvim NISovcima Srbije.
Jarac
Ako je neko u problemu, to ste vi. Nadate se pozivu u Vladu, a od njega dobiste samo: „Laku noć“. Da je sreće, davno bi za vas noć bila laka, ali vi ste ipak učili od najboljeg. Svi oko vas su da se malo okušate u opoziciji, a vi u pomoć i zvezde prizivate ne bi li se ON smilovao i pozvao. Kod nas se kaže „ko peva zlo ne misli“. E, ovaj misli. Stoga, vreme je da da prelomite pametno, da se ne rukovodite bananama i koferima, već u front i gerilu. Zar levičarima to nije prirodni ambijent?
Vodolija
Nema veće sreće za roditelja kada vidi uspešno dete pored sebe. A vaše dete je uspelo i pobedilo. Ovoga puta mislim na biološko dete, i to ono starije. Pobedilo je u Kragujevcu, a ponosni tata mu pohitao u zagrljaj da mu čestita. Vala, koliko je pomoć bila u kampanji, glupo bi bilo da je, npr. Veroljub odneo pobedu. Što bi komšije rekle, „ja i tata ko dva brata, njemu Srbija, a meni KG“. Milina Božija.
Riba
Kukanje se isplati. Što više kukate, iako ne kukate, to bolji rezultat. Uverili smo se mi i ranije da vama vračanje ne ide od ruke. Ajde što ste vi omanuli pa ste od projektovanih 56 stigli do 48 odsto, nego što su vas u tom bunilu pratili i CeSNSid i IpSNSos. I naravno da će te da dokažete da vas je opozicija pokrala na izorima. A, to je moguće samo u vašoj glavi, i možda Babićevoj, Vulinovim, Majinoj, Nebojšinoj ““ ali, onog iz Beograda. U tom svetu i sa tim glavama svi ćemo mi živeti u narednim godinama.
Ovan
Trljaćete vi ruke od miline i sreće, a mi ćemo da se pušimo. Iz parlamenta, putem vazduplohova, telepromtovaće vas u vladu. Bićete ministar, čega, ko da je to bitno. Gde god da vas udenu, vama će biti lepo. Ako je suditi po dosadašnjim iskustvima, i buduća gospođa ministarka će lepo da prođe. Nešto slično poput guvernerke NBS. Sređena i upakovana za sledeću životnu ulogu.
PS. U ovom Oroskopu nismo spominjali Bojana Pajtića, Sašu Radulovića, Čedu Jovanovića, Borka Stefanovića, Sandu Rašković Ivić, predsednika RIKa Dejana Đurđevića, Rasima Ljajića, Vuka Draškovića, Ivicu Dačića, Tomu Nikolića, Aleksandra Vučića i Zorana Babića.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa