21. april 2016.21. apr 2016.
IZBORNA SKUPŠTINA LOVAČKOG UDRUŽENjA “SELE JEVTIĆ“

TEATAR POD LIMENIM KROVOM

Lovačko udruženje “Sele Jevtić“ iz Šapia, održalo je, izbornu Skupštinu. Na početku sednice, uz neke sitnije tehničke detalje u dnevnom redu, izabran je nov predsednik Skupštine.
Od kandidata, prisutni delegati jednoglasno su izabrali Miomira Novakovića, predstavnika M.L.S. Tabanović. Po završenom izboru predsedavajućeg najvišeg organa udruženja, nastavljen je rad sednice.
Posle duže rasprave, delegata o nekim nejasnoćama u Statutu, rešeno je kako će se glasati i izabrati nov predsednik krovne organizacije lovaca u našem Gradu.
Posle ispoštovane izborne procedure i provere glasačkih listića, pristupilo se glasanju.
Izborna komisija, po završenom glasanju, konstatovala je da je procedura ispoštovana i shodno tome, proglasila delegata M.L.S. Pocerski Pričinović, Nikolu Veselinovića, za novog predsednika šabačkih lovaca. Tako je, posle više od četiri časa, završena burna sednica izborne Skupštine.
Inače, za vreme trajanja, sednica je ličila na momente kao da se očekuje pozorišna predstava. Uz to, treba napomenuti kako su neki delegati, zaključili da su za vreme trajanja sednice bili u uslovima koji nisu primereni tom skupu i da se taj sastanak trebao održati u prostoru primerenom renomeu organizacije. Ako jedna organizacija ima više od šest stotina članova, a pri tom sama sebe izdržava i posluje, verovatno zaslužuje bolji interni tretman ali u gradu. Činjenica da na temperaturi višoj od dvadeset i pet stepeni nije pristojno sedeti stešnjen pod limenim krovom.
-Moramo odmah, pristupiti poslu, uređivanju organizacije, sastancima sa lovcima kako bi početak letnjeg lova što spremnije dočekali, a do tog dana u lovištu, „Dobrava,, ima dosta posla koji mora biti urađen, jer mi u lovište i ulažemo. U novoj lovnoj godini moraće dosta da se uradi i koriguje, a akcenat je na niskim lovno tehničkim objektima kao i korekcija visokih postojećih čeka. Ističem još jednom, pre svega dosta sastanaka sa predsednicima sekcija i grupovođama, te rešavanje graničnog terena što do sada nije bio običaj, naglasio je Veselinović, po završetku sednice lovaca.
B.P.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa