21. april 2016.21. apr 2016.
MULTIFUNKCIONALNI KOMPLEKS GRADSKOG BAZENA

VAŠE ZDRAVLjE NAM JE NA PRVOM MESTU

Stručni i iskusni treneri. Visoko profesionalni fizioterapeuti. Vrhunska oprema. Zaokružen sistem brige o celokupnom zdravlju vašeg organizma: medicinski i trening centar H2O
Da biste izašli na kraj sa savremenim poslovnim i životnim izazovima neophodno vam je „jako“ telo i „bistar“ um. Najsigurniji način da to ostvarite je redovno bavljenje sportom i poštovanje osnovnih principa zdrave ishrane. Koliko je ova kombinacija bitna za zdravlje svakog pojedinca prepoznali su na šabačkom Gradskom bazenu. U okviru višefunkcionalnog kompleksa, imate mogućnost da odaberete vrstu treninga prilagođenu vašoj trenutnoj fizičkoj spremnosti i promenite unos namirnica po savetu nutricioniste. Za one koji bi da odu korak dalje dostupan veliki broj tretmana u Med Spa Centru. Klimatizovan prostor, savremena oprema i profesionalno osoblje su garant rezultata.
Zdravlje pre svega
Iako odvojeni u zasebne celine trening centar i Med Spa centar H2O deluju unutar istog kompleksa sa jedinstvenom idejom: „zdravlje pre svega“. Zajednička im je i briga o potrebama svakog klijenta pojedinačno, ali i insistiranje na visokoj profesionalnosti usluga.
-Funkcionišemo kao mala porodica. Iako smo svi jako mladi imamo veliko iskustvo u sportu i završene fakultete. Za sada u okviru trening centra radi 5 trenera, ali u skorije vreme planiramo da se širimo i programski i kadrovski- kaže trener Milena Ilić.
- U Med Spa centru H2O trenutno radi dva diplomirana fizioterapeuta i jedan kozmetolog - maser. Uskoro treba da dobijemo pojačanje u vidu još jednog fizioterapeuta, čime će se stvoriti uslovi da naše usluge još više produbimo- ističe diplomirani fizioterapeut Nikola Đokić.
Njegovo veličanstvo klijent
Bilo da je u pitanju grupno vežbanje ili individualni trening, neka od masaža, fizikalna terapija ili sauna, svi zaposleni imaju obavezu da saslušaju želje klijenata i njima se rukovode. Odnos korisnik /osoblje podignut je na viši nivo, a ono na šta su u kompleksu Gradskog bazena posebno ponosni je mogućnost pružanja “zaokružene usluge“ i privilegija da jedini u gradu imaju uslove da svojim vežbačima obezbede kombinaciju “suvog treninga“ i plivanja.
-Imamo konbinaciju koja ne postoji nigde u gradu, a to je mogućnost da se nakon suvog treninga u teretani odradi trening na bazenu. To je najbolja moguća opcija za telo- ističe Milena i dodaje da se posebna pažnja obraća na individualne treninge.
-Mi saslušamo klijenta i odradimo kompletne analize. U skladu sa tim da li osoba želi da redukuje svoju telesnu težinu ili poveća telesnu masu organizujemo program fizičkih aktivnosti a u saradnji sa našim nutricionistom i prikladan jelovnik. Posle treninga postoji opcija opuštanja ili rehabilitacije u Med Spa centru, čime je cela usluga zaokružena.
-Bazen kao sportsko rekreacioni centar sa primarnim zdravstvenim ali i kozmetičkim aspektom nudi široku paletu mogućnosti našim sugrađanima. S tim u vezi uvek gledamo da i finansijski izađemo u susret našim klijentima, tako da je uvek otvorena opcija različitih popusta ukoliko se koristi više programa istovremeno, dok roditelji čija su deca članovi kluba Vaterpolo Šabac imaju 30 odsto popusta prilikom korišćenja teretane- kaže Nikola.
Rastemo zajedno sa gradom
Naša misija je širenje svesti o važnosti sporta u Šapcu. Nju ispunjavamo šireći paletu usluga, brigom o potrebama svakog klijenta ponaosob ali i posebnim aktivnostima namenjenim mladim naraštajima. Samo sa propagiranjem zdravih navika među mladima imamo sigurnu budućnost i uslove da rastemo zajedno sa gradom- tvrde na Gradskom bazenu.
T.T.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa