21. april 2016.21. apr 2016.
PREMIJERSKE SUZE

JA SAM SREĆAN

Moja porodica i ja smo se vratili sa turističkog putovanja. Bili smo u Toskani, u prelepoj Italiji, vinogradi, vina, sir, masline, pršuto, bonđorno, bonasera... Propustili smo, zbog toga, nedelju dana ovu našu predizbornu trku. Nismo znali šta se sve dešava.
Taman smo se vratili u nedelju, u pet do osam. Ubacio sam oba listića na svom biračkom mestu, a onda smo, u jednom lepršavom raspoloženju naše ekskurzije, došli kući i na svim kanalima ugledali ““ izborne rezultate. I nije bilo nikakvih iznenađenja.
Mene izborni rezultati ne čude, uopšte, ali ni malo. Oni su velika pobeda moje ekipe „24 minuta“ i naše emisije. Ovi rezultati su garant da ćemo još četiri godine imati dovoljne količine, čak i veće količine gluposti koje ćemo imati da obrađujemo u našoj emisiji. Uz to, biće i još veće količine patetike, demagogije i nedostatka nedoslednosti. To i jeste osnovna sirovina naše emisije.
Nadamo se da će vlast, koja će sada imati apsolutnu većinu, smoći hrabrosti da samostalno formira Vladu i da ne traži alibi u koalicijama sa drugim strančičicama. Na taj način vlast će steći odgovornost da apsolutno bude i zajebavana. I doslovno, i još više, i još ozbiljnije, i još odgovornije zajebavana, sa mnogo više strana nego što je to bilo do sada. To je put kojim treba ići. Transparentnost, sloboda medija, dakle, sve ono za šta se naš vladar zalaže i ja sam siguran da će on ostati dosledan svojim obećanjima na putu da od Srbije napravi jednu odgovornu, zrelu državu.
To je upravo ono čemu i mi težimo. Mi, koji ćemo da zajebavamo i ovu vlast i svaku drugu koja dođe. Veliki, veliki uspeh je postignut na ovim izborima, i ja sam srećan čovek.
Zoran Kesić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa