28. april 2016.28. apr 2016.
TRENING CENTAR H2O

NIKO NIJE PREPUŠTEN SAM SEBI

Kombinacijom vežbi u skladu sa potrebama vašeg organizma i jasno definisanim ciljevima dolazimo do najbržih i najdugoročnijih rezultata
Svaki organizam funkcioniše različito, svi smo mi zasebne priče. Način na koji je vaša komšinica izgubila neželjene kilograme često nije dobar i za vas, fitnes program koji je nekome preoblikovao telo za manje od tri meseca u vašem slučaju nema nikakvog efekta.
Da ne bi uzalud trošili novac i vreme najbolje je da se pre početka bavljenja bilo kakvim vidom fizičke aktivnosti posavetujete sa stručnjacima. Upravo iz tih razloga u Trening centru H2O na Gradskom bazenu prva stepenica ka postizanju vitke linije ili povratka u formu nakon povrede je razgovor sa stručnjacima i definisanje ciljeva.
-Sve počinje sa razgovorom. Niko od naših klijenata ni u jednom trenutku nije prepušten sam sebi. Kada je reč o personalnim treninzima, počinjemo sa time da li je reč o rehabilitaciji ili skidanju masnih naslaga. Onda pravimo program i definišemo ciljeve za određene vremenske periode. Pored personalnih treninga našim sugrađanima su na raspolaganju najkvalitetnije sprave za kardio trening i lično vežbanje kao i ponjer plate- navodi trener Milena Ilić.
Ono što Trening centar H2O izdvaja od drugih je i mogućnost kombinovanja različitih programa. Takođe, Gradski bazen je jedino mesto u Šapcu gde svoje vežbanje na “suvom“ možete kombinovati sa plivanjem, a nakon treninga se relaksirati u sauni ili masažom u Med Spa Centru H2O.
-Klijentima uvek ostavljamo mogućnost kombinacije. Dakle, ako je neko došao na paunjer plate može da iskombinuje termine sa vežbanjem u teretani ili aljua bicom, ili sa plivanjem. Izlazimo im u susret po svim pitanjima, pa i finansijski. Ukoliko koriste različite programe kod nas ili u Med Spa Centru mogući su popusti i do 50 odsto, dok roditelji čija su deca članovi Vaterpolo kluba Šabac imaju popust za korišćenje teretane 30 odsto- objašnjava Ilićeva.
UTISCI
-Svakako najiskrenija preporuka za sve koji bi želeli da se posvete svom telu i zdravlju... Tim fenomenalnih i posvećenih stručnjaka koji vode vaš trening... Atmosfera fenomenalna, muzika odlična i sjajan pogled na tek renoviran bazen... Higijena na najvišem nivou- Marko Jokić.
- Idealno mesto za relaksaciju. Ukoliko vodite računa o svom telu i zdravom načinu života ovo je pravo mesto za vas. Zakažite prvi trening što pre i uverite se i sami-Suzana Ivanović.
T.T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa