28. april 2016.28. apr 2016.
„UMORNA MAMA“ POSETILA I STUDENTE VISOKE ŠKOLE STRUKOVNIH STUDIJA ZA OBRAZOVANjE VASPITAČA

MALI - VELIKI „NATINI“ GLUMCI

Uspešnu glumačku turneju učenici Produženog boravka OŠ „Nata Jeličić“, započetu osmog marta, nastavili su 19. aprila. Mali-veliki glumci izveli su predstavu „Umorna mama“ i pred studentima Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača.
- Predstava je aktuelna od osmog marta i vrlo je tražena tako da smo rešili da je izvedemo na ovom prostoru. Ideja je da studenti prve i druge godine, koji imaju najmanje iskustva u radu sa decom, vide kako se može i sa njima napraviti jedna ovako lepa predstava. Nadam se da će ova saradnja postati tradicija, a kao bivšem studentu ove škole dolazak budi veoma drage i lepe uspomene ““ rekao je učitelj Vesko Isailović, pisac teksta i scenarija za predstavu.
Nastupom, pretežno učenika prvog razreda, bili su oduševljeni i studenti koji su burnim aplauzima i smehom propratili nastup malih glumaca.
- Bilo mi je teško da se spremim za ovu ulogu ali sada mi je super. Sve su mi scene dobre. Važno je samo dobro naučiti tekst. Volim da glumim ““ priznala je Sonja Mijailović, učenica drugog razreda, kojoj je dodeljena uloga umorne mame.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa