5. maj 2016.5. maj 2016.
PLEJ OF ZA RUKOMETAŠE ““ 6. KOLO

Što pre zaboraviti

RK „Vojvodina“ ““ RK „Metaloplastika“ 27:17 (14:9)
Dvorana „Slana bara“. Gledalaca: 1.000. Sudije: Stojković (Niš) i Nikolić (Leskovac). Sedmerci: Vojvodina 6 (6), Metaloplastika 2 (2). Isključenja: Vojvodina 12, Metaloplastika 6 minuta.
VOJVODINA: Arsenić (16 odbrana), Orbović 6, Popov, Todorović 1, Milašević, Perović (2 odbrane), Rastvorcev, Marjanović 12 (6), Ranisavljević, Jovanović 6, Stanković 2, Jandrić, Rajičević, Vučković, Smiljanić.
METALOPLASTIKA: Maksimović (3 odbrane), Dragićević 3 (2), Milovanović 4, Dakić, Golubović 2, Marinović 1, Ostojić 1, Aleksić, Arsić (5 odbrana), Đukić, Jezdimirović, Mitrović 1, Ilić 3, Ivanović 2, Petrović.
Neke mečeve nije lako zaboraviti, ali je opet to neophodno jer iz njih se ne može izvući bilo šta dobro. Takav je bio meč odigran u Novom Sadu. Aktuelni šampion u svemu je bio bolji od lidera. Bilo je izjednačeno svega osam minuta, a onda je krenula prva od nekoliko serija domaćih. Odvajanje na plus pet, prelomio je meč. U odbrani, „Vojvodina“ je postavila duboku zonu. To je zaustavilo bekovsku liniju i šut, ali su dobro pokrivani i pivotmeni, odnosno krila. Prilaze koje domaćin nije zatvorio,“popunjavao“ je Arsenić. To je bio recept da se napad gostiju zaustavi, ali i samopouzdanje za napad Vojvodine. Orbović i Marjanović bili osokoljeni, sigurni, a to se odrazilo na rezultat. Domaći nisu imali uspona i padova, kao, uostalom i „plastičari“, ali je igra bila na različitim „polovima“.
Srećom, sve je i dalje u rukama Šapčana, a meč sa Slogom sada je još važniji.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa