16. septembar 2010.16. sep 2010.
U POSETI MAJURU

KOD MIŠIĆA NA KAFI

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević prošlog utorka posetio desetočlanu porodicu Mišić u Majuru, kojima je zajedničkom akcijom Gradske uprave i organizacije “Humano srce Šabac“ u januaru obezbeđen krov nad glavom. Vrednost projekta iznosila dva i po miliona dinara, dok su mališani i ovaj put dobili prigodne poklone
I pored smanjenja gradskog budžeta, ove godine nije smanjena suma opredeljena za socijalna davanja. Grad u iznosu od 70 miliona dinara finansira čitav niz projekata namenjenih najugroženijim slojevima stanovništva. Jedan u nizu je bio i obezbeđivanje doma desetočlanoj porodici Mišić iz Majura koji je realizovan u saradnji sa organizacijom “Humano srce Šabac“.
- Gradska uprava i humanitarna organizacija “Humano srce Šabac“ su odradile veliki posao. Danas smo u poseti porodici Mišić u Majuru. Ljudima koji imaju sedmoro dece i kojima smo krajem januara smo obezbedili smeštaj. Činjenica da njihova deca danas imaju mnogo bolje uslove za život i rad nas ispunjava ogromnim zadovoljstvom. Mi ćemo i ubuduće pratiti dešavanja u ovoj porodici i ukoliko budemo mogli svaki put ćemo zadovoljiti njihove potrebe. Te potrebe su vrlo skromne, ali njihovo ostvarivanje je za ovu porodicu od izuzetnog značaja ““ rekao je u poseti porodici Mišić gradonačelnik Šapca.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa