5. maj 2016.5. maj 2016.
DEJVID GETA (David Guetta) NA EGZIT DONOSI

NAJVEĆI SPEKTAKL U KARIJERI!

Najuticajniji svetski muzički producent i DJ, Dejvid Geta nastupiće u petak 8. jula na „EDžIT“ festivalu! Autor himne predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu 2016, dolazi uz najveći scenski spektakl u njegovoj karijeri! Produkcija ovogodišnje turneje toliko je obimna da su svi vodeći festivali kao što su „Tomorronjland“, „T in the Park“, „Sziget“, „Ultra“, V festival potvrdili nastup pariskog hitmejkera na svojim glavnim binama, rame uz rame sa najvećim stadionskim atrakcijama, potvrdivši još jednom superzvezdani status Dejvida Gete! O njegovoj liderskoj poziciji u muzičkoj industriji govore i podaci da Geta iza sebe ima preko 9 miliona prodatih albuma, te 40 miliona prodatih singlova, uz više milijardi na striming servisima i 4,3 milijarde pregleda na svom zvaničnom JuTjub kanalu, neverovatnih 55 miliona fanova na Fejsbuku, kao i 19 miliona pratilaca na Tviteru i 4 miliona na Instagram profilima.
Najveći hitmejker današnjice producirao je singlove zajedno sa najvećim muzičkim zvezdama kao što su Dejvid Bouvi, Rijana, Snup Dog, Niki Minaž, Emeli Sande, Sia, Akon, Aviši, Niki Romero i brojni drugi, a nedavno je objavio singl sa hit triom „Disciples“ koji takođe nastupaju ove godine na Egzitu. Francuz je za svoj novi singl odlučio da umesto najvećih zvezda, sarađuje sa fanovima, čime je oborio još jedan svetski rekord, uključivši čak milion navijača u snimanje zvanične himne Evropskog prvenstva u fudbalu 2016! „Hvala milion puta svima koji su snimali sa mnom! Bila je to saradnja poput nijedne druge!“, izjavio je Geta i dodao: „Hteo sam navijače da stavim u srce zvanične himne prvenstva i podrška širom sveta je bila neverovatna!“
Odmah posle Novog Sada, Geta se vraća u Pariz da bi na „Stade de France“ zvanično i zatvorio Evropsko prvenstvo u fudbalu!

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa