5. maj 2016.5. maj 2016.
TRENING CENTAR H2O: PAUVER PLEJT

OD RUSKIH ASTRONAUTA ZA VAŠU TOP FORMU

Subjektivan osećaj poboljšanja i pravilnijeg držanja tela javlja se već posle dve nedelje. Prvi pravi rezultati su vidljivi posle mesec dana
Iz bogate programske ponude multifunkcionalnog kompleksa Gradskog bazena, za ovaj broj “Glasa Podrinja“, uz pomoć profesorke fizičkog vaspitanja i licenciranog trenera na pauer plejtu Ane Popović smo odabrali da vam malo bliže predstavimo spravu za vežbanje koja uz pomoć mehaničkih vibracija poboljšava snagu vaših mišića, doprinosi boljoj ravnoteži i koordinaciji .
-Vibriranje platforme izaziva prirodan odgovor neuromišićnog sistema koji apsorbuje vibracije, vršeći prirodne, refleksne kontrakcije. Frekvencije vibracije idu od 30 do 50 Hz, što bi u brojkama značilo da se na podešavanjima od 30 Hz u trajanju od 30 sekundi u vežbi čučnja “odradi “900 čučnjeva- objašnjava Popovićeva i dodaje.
- Kada je reč o učestalosti treninga to zavisi od toga šta su vaši ciljevi. Preporuka je da se pre početka vežbanja obavezno konsultujete sa vašim pauver plejt trenerom. Osnovno pravilo je da treba praviti pauzu od 48 sati ukoliko na svakom treningu radite iste grupe mišića, no ukoliko radite različite grupe mišića vežbe na pauver plejtu možete upražnjavati svakodnevno.
Po Aninim rečima vreme potrebno za uočavanje prvih rezultata kao i kod svakog drugog programa vežbanja individualno, ali je činjenica da se već posle dve nedelje osećate drugačije, držanje tela postaje pravilnije. Kod većine klijenata, prvi pravi rezultati su, najčešće vidljivi posle mesec dana .
Ono što bi još bilo dobro napomenuti kada je reč o pauver plejtu je podatak da od 1999. godine, od kada je ova sprava brendirana, do danas nije zabeležena ni jedna negativna posledica. Za to vreme stotine hiljada ljudi širom sveta koristilo je ovu spravu, mnogi i po nekoliko godina.
Ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid vežbanja detaljnije informacije i zakazivanje treninga možete učiniti na broj telefona 062/662-803.
T.T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa