5. maj 2016.5. maj 2016.
GRADSKI ODBOR DS PROSLAVIO STRANAČKU SLAVU ““ ĐURĐEVDAN

TRADICIJA DUGA 25 GODINA

Gradski odbor Demokratske stranke u Šapcu obeležio je stranačku slavu Sv. Georgija - Đurđevdan. Šabačke demokrate obeležavaju ovaj praznik već 25 godina, počev od obnavljanja Demokratske stranke i osnivanja odbora demokrata u Šapcu. Uz prisustvo članova i gostiju, na zadovoljstvo svih, ova simbolika je i ove godine nastavljena.
Kako je istakao Milorad Marinković, jedan od osnivača odbora Demokratske stranke u Šapcu, ovaj dan i slava Đurđevdan, prilika su da se još jednom potvrdi da šabačke demokrate poštuju tradiciju i da ne odustaju od svojih vrednosti, pravde, slobode i prava svakog čoveka da živi u normalnoj i uređenoj zemlji.
- Obaveza Demokratske stranke i njenih članova je da budu odgovorni, istrajni u svemu što rade, na zadovoljstvo i u interesu građana, zbog kojih je DS i stvorena. Demokratska stranka je kroz ove decenije prolazila i prolaziće kroz teške periode i ubuduće, ali to ne sme da slomi naš duh i misiju bolje i prosperitetnije Srbije za sve njene građane ““ istakao je Marinković.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa