12. maj 2016.12. maj 2016.
SaopŠtenje stranke Zajedno za Srbiju povodom odluke Upravnog suda kojom su napokon okonČani lokalni izbori u Šapcu

STAVLjENA TAČKA

Po nalogu beogradske centrale lokalni SNS podneo je još jednu žalbu Upravnom sudu Republike Srbije. Nova žalba se odnosila na održanu konstitutivnu sednicu Skupštine grada Šapca. Kao i prethodne, Upravni sud odbacio je i tu žalbu. Ovom odlukom definitivno je stavljena tačka na lokalne izbore i potvrđena velika izborna pobeda u našem gradu.
Izbori su tekovina modernog društva i na njima se odlučuje o najbitnijim stvarima u državi. Istinske demokrate znaju da prihvate poraz sa većim dostojanstvom od izborne pobede. Kada izgubite izbore tačno znate koja politika nije bila dobra za građane. Ubeđeni smo da je SNS izgubila izbore u Šapcu zbog namere da ukine kulturu u našem gradu; zato što nisu imali plan kako da zaposle ljude; zato što subvencije poljoprivrednicima nisu isplaćene i što nisu imali nikakav plan kako da ovi naši vredni sugrađani ostvare veću zaradu; zato što SNS kreči toalete umesto da gradi najbolje škole; zato što su zaboravili na ljude smanjivši im penzije umesto da su stvarali efikasnu zdravstvenu zaštitu.
Pozvali smo vas da se kao naši sugrađani izvinite građanima i građankama Šapca za napad i bruku koju ste naneli našem gradu kada ste na konstitutivnoj sednici Skupštine grada napali izbornu volju i samu demokratiju u Šapcu. Imate priliku to sada da uradite jer u naredne četiri godine, kao opozicija, možete da se borite za svoje ideje i politike. Nasiljem i ljutnjom ništa nećete postići. Posle konstitutivne sednice i reizbora Nebojše Zelenovića za gradonačelnika, nadali smo se da smo ponovo postali komšije koje žive i rade za naš grad, ali vi ste po nalogu stranačke centrale morali ponovo da besmisleno idete na sud. Nemojte dozvoliti da zbog naloga nekog sa strane, ko i ne živi u našem gradu odustanete od rada u interesu svih građana. Ovo vam je prilika da izvinjenjem makar obećate da ćete ubuduće biti konstruktivna opozicija dostojna veličine našeg Šapca.
Zajedno za Srbiju

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa