12. maj 2016.12. maj 2016.
„JANKOVCI“ PROSLAVILI DAN ŠKOLE

VAJBERČE IZ FEJSBUKOVCA

Predstavljanjem najuspešnijih učenika koji su tokom ove školske godine osvojili brojne nagrade na okružnim i državnim takmičenjima prošlog petka OŠ „Janko Veselinović“ proslavila je sto dvadeset tri godine rada.
- Jedna duga tradicija na koju smo zaista ponosni, a čini mi se da imamo i razloga jer tradicija ništa ne bi vredela da ne postoje ovi mladi ljudi. Svakako za nas prosvetne radnike ovako lepi trenuci mnogo znače i oni nam daju snage da istrajemo u ovom našem poslu, prevaziđemo probleme. Verujte posao nam nije nimalo lak, ne žalimo se, i iznad svega je i jako odgovoran. U školi radimo svi ono što najbolje znamo. Samo tako možemo da dođemo do nekih rezultata. Zahvaljujem se još jednom svima na podršci - rekla je direktorka Ljiljana Stojanović pozdravljujući sve okupljene u sali Šabačkog pozorišta ispred osamsto učenika i kolektiva škole.
Učenici starijih razreda izveli su na Velikoj sceni „Ljubiša Jovanović“ bajku „Vajberče iz Fejsbukovca“ autorke Tatjane Popović, a u režiji Aleksandre Ristić. Muziku za ovu savremenu bajku nastalu „u čast godine knjige i svakog našeg osnovca“ odabrala je Katarina Cvejić.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa