12. maj 2016.12. maj 2016.
MEĐUNARODNI POLjOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU

DOBRA PRILIKA ZA MAČVANSKE IZLAGAČE

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstavlja se 1.500 izlagača iz 60 zemalja i najznačajniji domaći privrednici iz oblasti agrara i grana koje imaju veze s poljoprivredom.
Ova tradicionalna, izuzetno posećena manifestacija, je po oceni izlagača iz Mačvanskog okruga: Motoil, Agrounion, Stihl, Sano, izuzetna prilika da svoje proizvode prezentuju širokom krugu ljudi iz zemlje i inostranstva.
Motoil na Sajmu
Kompanija Motoil doo, Šabac izlaže na 83. Novosadskom poljoprivrednom Sajmu na štandu John Deere
-Na štandu su izložena Motoil i Pakelo ulja i maziva čije je naša kompanija ovlašćeni distributer za teritoriju Srbije. Pored ulja veliko interesovanje posetilaca je za John Deere mehanizaciju, kao i za Zanon tarupe, Nardi prskalice i atomizere. Posebno interesovanje izazvao je traktor JD 5045 D po promotivnoj ceni od samo 12.900 evra- ističu u Motoilu Šabac.
Sedište kompanije Motoil se nalazi na zaobilaznom putu (pored hotela Euforija) gde su u maloprodajnom objektu izložene sve vrste ulja,traktori kao i prateća mehanizacija proizvođača Zanon, Nardi, Pottinger, Sfoggia.
Zemlja partner Italija
Zemlja partner 83. međunarodnog poljoprivrednog je Italija, koja nastupa sa 16 kompanija u Hali 1 Novosadskog sajma.
Cena ulaznica za 83. međunarodni poljoprivredni sajam nepromenjena je u odnosu na prethodne godine. Pojedinačna ulaznice koštaju 500 dinara, kolektivne, za grupe od 15 i više ljudi, staju 350, dok kolektivne posete đaka i studenata, penzioneri i deca od 7 do 12 godina ulaz na Poljoprivredni sajam plaćaju 200 dinara.
Radno vreme sajma je od 9 do 19 sati.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa