23. septembar 2010.23. sep 2010.
GLUMICA SONjA MILOJEVIĆ

BUBNjEVI ODIŠU ZAJEDNIŠTVOM

Nakon premijere u Beogradu u Narodnom pozorištu 6. septembra ove godine, željno se iščekuje nastup pred domaćom publikom nove predstave Šabačkog pozorišta „Bubnjevi u noći“ reditelja Aleksandra Saše Lukača a po delu čuvenog Bertolda Brehta koja je zakazana za 1. oktobar na Velikoj sceni Šabačkog pozorišta
- Predstava „Bubnjevi u noći“ je jedno od najznačajnijih poduhvata Šabačkog pozorišta poslednjih godina a budući da su se dela Bertolda Brehta jako retko igrala u našoj zemlji u protekloj deceniji ovaj komad je izuzetno važan i za srpsko pozorište uopšte i jako mi je drago što smo ga realizovali, kaže za „Glas Podrinja“ glumica Sonja Milojević, akter predstave, prenoseći utiske sa nastupa u Beogradu.
Na beogradskoj premijeri prisustvovao je ceo pozorišni krem, tj. svi ugledni ljudi iz sveta pozorišta a kritike koje smo dobili su bile više nego pozitivne, i ono što je za nas najbitnije, one su se odnosile najviše na račun glumačke igre što meni, a i ostalim glumcima, daje izuzetnu satisfakciju i elan za dalji rad. Sada čekamo šabačku publiku njen sud i ocenu, koja nam je najvažnija jer za nju ustvari i igramo, objašnjava mlada glumica i ističe da joj je ovo možda i najbolja uloga do sada.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa