12. maj 2016.12. maj 2016.
NOVE AKTIVNOSTI KANCELARIJE ZA MLADE GRADA ŠAPCA NA SEOSKOM PODRUČJU

KROZ IGRU DO ZNANjA

Projekat Kancelarije za mlade grada Šapca „Ti možeš sve“ polako zaživljava i na seoskom području. Tako će deca uzrasta od šest do jedanaest godina, imati priliku da na zabavan i interesantan način, kroz igru i animaciju, savladaju osnovnu muzičku pismenost kada je u pitanju klasična muzika i da se upoznaju sa gitarom i sviranjem u grupi. U tome će ih kroz radionicu „Mali gitarski orkestar“ utorkom i petkom od 12.30 časova u OŠ „Janko Veselinović“, provesti predavač Maja Simić.
Za one željne da savladaju osnovne pojmove engleskog jezika, sredom i četvrtkom, od 12.30 časova, takođe u OŠ „Janko Veselinović“ u Jelenči organizovaće se Radionica „I njant to knonj“ („Želim da znam“). Radionicu, koja je predviđena za dvadeset polaznika, vodiće Jelena Urošević.
U Domu kulture u Prnjavoru nešto stariji uzrast, od deset do četrnaest godina, imaće priliku da se upozna sa lepotama, kulturom i istorijom Francuske, a sve u cilju savladavanja francuskog jezika. Za ovo neobično putovanje pobrinuće se Jelena Pantelić, ponedeljkom i utorkom od 15 časova, u okviru radionice „Francuska na dlanu“. Broj polaznika je dvadeset.
Radio emisija za mlade „Fazon“, ponedeljkom, sredom i petkom od 15 časova, okupiće deset polaznika od deset godina pa naviše u TIM radiju Prnjavor. Emisija ima za cilj bavljenje kulturom, edukacijom i promocijom talentovane omladine, ali i pokazivanje mladima kako se postaje novinar.
Za više informacija zainteresovani se mogu obratiti Maji Simić (066 14 99 69), Jeleni Urošević (064 68 24 171), Jeleni Pantelić (064 84 46 111) i zaposlenima u TIM radiju Prnjavor.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa